Searching

Purpose of search:
friendship
talking

Personal information

Sexual orientation: bi
Marital status: married
Eye colour: blue
Hair colour: blond
Height: 180 cm
Weight: 69 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
foot-fetish
oral sex
piss
sandwich
sex in public
sexy lingerie
nylons
group sex
high heels
transvestism
transexuality
fingering

Personal description

Bola som muž v ženských veciach teda CD, potom TV, neskôr Shemale. Dnes už po operácií je so mňa žena, prešla som aj zmenou pohlavia, a aj profilové meno sa zmenilo. Nebol to jednoduchý proces, ako si pár ľudí myslí... Iba ako vysvetlenie... Milujem ten pocit, silonky, sukne, prádlo a vysoké opätky, čižmy.NEHĽADÁM SEX!!! TOHO MÁM DOSŤ AKO ŽENA. NEHĽADÁM NIKOHO NA SEX A ANI NEABSOLVUJEM STRETNUTIA.NIE, NIE SOM ANI ŠTETKA ZA FO!!! A naozaj ešte raz pre takých, ktorý nechápu... NESTRETÁVAM SA!!!
Som šťastné vydatá!!! Zobrala som si muža, ktorý od začiatku stal pri mne a pomáhal mi a podporoval ma v premene a v splnení môjho snu.
Čudujem sa že aj tak mi tu vypisuje XY uchylak ov, ktorý si ani nevedia prečítať profil!!!!!

Prečo som tu? Mam tu kamarátov a kamarátky, s ktorými si píšeme.... Ani neposielam svoje fotky. Nikoho nehľadám!, už mám. Ak si chcete popísať, ok.
Nechcem sem dávať album s aktuálnymi fotkami, lebo aj tak mi tu píše dosť chlapov s úchylnými a pre mňa absurdnými ponukami, ktoré samozrejme odmietam.

Profilová je jediná fotka, ktorá je aktuálna...

Splnila som si to, o čom som od mala vedela. Že som ŽENA.

Ospravedlňujem sa ak neodpíšem, ale odpisujem iba ľuďom s foto, prípadne galériou... Ak vidíte mňa, chcem vidieť aj ja Tvoju fotku...

Neodpovedám na správy typu :" ahoj, ani si sexi, ani chcem Ťa pretiahnuť, ani ako sa máš?" a podobné... Normálna komunikácia a foto je základ.Ďakujem za pochopenie..
A na fotografie a albumy, v ktorých je iba foto penisu nie som zvedavá... Takých je tu XY.
Na otázku : Kde kupujem pančuchy a silonky? Odpovedám : na www.AioShop.sk tam majú naozaj krásne TOP silonky a pančuchy.



Zoznam ľudí čo si robia srandu a klamú :
ChlapSex - hrá že sú pár, ale chce sa stretávať iba on.
Pasiv29
pin_and_hole
NYLONstar38, nové meno Stella-star - arogantný, veľmi depresívny a vtieravý človek.
Lukasnjorkus a mam23cmvelkeho je to jeden otravný uchyl, ktorý si potrebuje dokazovať aký má veľký. Skôr potrebuje pomoc špecialistu... Doktora!!! Otvavny chlapec s nízkou sebadôverou a nízkym egom a aj nikým IQ
Ogcp - neskutočný narcista a ak sa nechcete stretnúť, aby si on zasunul, tak prídu nadávky a urážky