Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Couple man & man
Group
Purpose of search:
friendship
talking

Personal information

Age: 48 years
Sexual orientation: bi
Marital status: unmarried partners

Personal description

Abych vám ušetřil případné další čtení, klíčové info hned na začátek: Reál nehledám. Chodím sem jen na pokec, výměnu zkušeností a pro inspiraci.

Baví mne elektro a klinik (cévkování, sounding, vyšetření, podvazování, občas dojde i na jehličky). Je toho spousta, co se dá zkusit (vosk, podtlak, napouštění,...). Rád bych také ochutnal, jaké to je nechat se svázat. Aktivity beru jako hraní, zkoumání, objevování nového. Vše na základě dohody.

Na amatérech jsem původně hledal partnera/partnerku na hraní. Teď, co mám přítelkyni, mi moc volného času nezbývá, o všechen se mi skvěle postará ;)
(Profil dříve hledané/ho: kluci/muži tak do 42, dívky/ženy do 35. Uvedený věk je orientační, nejde o tvrdý limit. Rád přijímám i dávám. Zdraví, čistotu a slušnost považuji za samozřejmost na obou stranách. Preferuji nekuřáky/nekuřačky.)

Nejsem příznivcem BDSM v tom smyslu, že bych přímo hledal dom nebo otroka. Možná to vnímám špatně, ale dominanci mám spojenou s tím někoho ovládat, vlastnit ho. Já dávám přednost rovnocennému vztahu, kde v rámci hry mohu být jednou aktivní, podruhé zase pasivní.

K dotazu, jak to mám s tím "bi": Co se týká klasických vztahů považuji se za hetero. Rád se ale také podívám na pěkného chlapa a hlavně dávám u provozovaných praktik přednost tomu, mít vše nejprve vyzkoušené na sobě - jednak abych věděl, co a jak je příjemné, druhak abych toho druhého zbytečně neohrozil. No a tím, že vlastním jeden penis, mám s ním tím pádem i více zkušeností ;)
Některé weby pro takové případy mají orientaci "bi curious" nebo "bi experimentující". Prostě jsem tu hledal svého "sex buddy", tj. kamaráda na sex, resp. na hraní. A nebo rovnou akční skupinu ;)
Nicméně v klasickém "chlapském sexu" jsem stále nesmělý panic. A necítím moc potřebu to měnit.

Pokud vás některá z mých zálib zajímá, nebojte se zeptat. Když budu vědět, rád odpovím, poradím, pomůžu. Jen připomínám, že reál teď nehledám, chodím sem jen na pokec, pro výměnu zkušeností a inspiraci.

A fotky tu nemám, ani je sem neplánuji dávat. Nemá tak smysl o ně žádat, stejně jako já nežádám o tvé.