Searching

Man
Couple man & man
Purpose of search:
friendship
sex

Personal information

Age: 40 years
Sexual orientation: gay/lesbian
Height: 175 cm
Weight: 95 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
oral sex
sandwich
sex in public
group sex
sperm
sneaking
fingering

Personal description

* Jsem zdravý, maximálně diskrétní a chytrý. V orálu aktivní a velmi kvalitní :)) V análu JEN pasivní. Na stranu druhou rimming, prstění, fist mohu poskytnout... Nedělám nikomu pána (jsem spíše sub), mám rád čistou hlavu a v trojce jsem rád uprostřed (myšleno v pasivní roli)! Mám rád sebejisté chlapy s větším chlupáčem, co nejsou ustrašení a řeknou si přesně co chtějí. Mám rád prasečinky (v rozumné míře) a sex v přírodě je pro mě velký rajc. Pánové, co jsou hetero a ženatí... nekontaktujte mě, pokud chcete zkusit, ale bojíte se. Jestli to chcete, udělejte to! Bohužel nejsem mobilní, ale už se na tom pracuje... z Rýmařovska.

*Jsem cvalda, takže pokud to někoho nebere, oboustranný smolík :))

* Nechtějte fotku ti, kteří nemáte v profilu nic. Mám-li poslat fotku, tak vy ji koukejte poslat jako první... už mám těch sběračů tady plný zuby! DROBNÉ UPOZORNĚNÍ: To, že mi z vlastní vůle a bez oznámení pošlete svoji fotku... neočekávejte, že udělám hned to samé. Ať se nemusíte cítit dotčeně a uraženě :)

* Silonkáři a "chlapi" v podprdách a gaťkách... to prosím ne. Není to můj šálek kávy. Berou mě chlapi. Nenoste je v mé společnosti, nechtějte to po mě a jsme v maximální pohodě :)) Moje záliba to opravdu není a nikdy nebude.

* Na vzkazy "ukaž pero" ani nereaguju... jsem pasiv, takže nabízím druhou stranu :)))

* Ctím diskrétnost a nenarušování soukromí... pokud se tedy s někým domluvím, že je to jen mezi námi, je to na 100% jen mezi námi. Pokud jsme ze stejného města nebo okolí, tak není třeba mít obavu. Nepouštím si pusu na špacír, nepořizuji si tajně záznamy, nevytvářím senzace, protože vím, co to může napáchat...

* Nedávám příliš druhých šancí, takže pokud se domluvíme na setkání a spoluhráč tam nedorazí... odchází na ostrov zapomnění. Je to křivárna a křiváky nesnáším (lulos)! A je mi jedno, že zrovna nenastartovalo auto, zavolal šéf, začalo pršet, přijela rodina nebo kamarádka, manželka se zrovna vrátila domů, už je pozdě a podobný kokotiny. Nechceš-li se setkat (a vždy to každý ví před domluvou), nech mě na pokoji a nedomlouvej se se mnou!!!

Jinak všem přeji hezký den :)) A nebojte se napsat, většinou nejsem tak razantní, jen mě to tu občas pěkně štve :))))