Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Couple man & man
Group
Purpose of search:
friendship

Personal information

Age: 36 years
Zodiac sign: Pisces
Sexual orientation: bi
Marital status: unmarried partners
Eye colour: brown
Hair colour: blond
Height: 170 cm
Weight: 85 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
dominatrix - slave
latex
oral sex
sandwich
sexy lingerie
nylons
group sex
sperm
bondage
swingers
sneaking
uniforms
high heels
dominator - slave
transvestism
transexuality
fingering

Personal description

Nenech se zmást profilem.....🤣🤣



Chlapi sú ako parkovacie miesta – dobre sú už obsadené a tie, čo zostali sú nemožné.


VY IDIOTI PRESTANTE MI POSILAT CURAKY NEJSEM NATO ZVEDAVA mam ráda aj Bi muze a co natom???

ESTE RAZ SA MI DO CESTY PRIPLETIE NEJAKÝ IDIOT A ZABUDNE MI POVEDAT UBLIZIM TI A OSTANEM LEN NA SKOK TAK HO ROSKOPEM !!!!



SOM SKÔR DOMINANTNA TAKZE KLUD !!!

Jj načo mi je nečijé srdce bez duše to ako keby som bola sama čiže tak stejne jako duše bez srdce to neni celek . A že človek ostal sám hm to je veru na zamyslení že proč pak vid !!! Ale ono se tady najde stále dosť píč čo uverí na pekné reči ....A kdyby sem si chcela zajebat určite to nehladám tu ......





*270*Hlavu mam na biznis,telo na hriech*127*




NIKOHO TU NEHLADÁM A ANI SOM NIč NESTRATILA *124**327* Už som našla velké kulové *2**127**270* a nemienim to meniť za nič na svete *270**270**270**124*a ani nebudem čiže uchyláci nepíšte mi nemám záujem *36**327**327* Ked nemáš foto ani sa neunúvaj :-P

MAM AJ FOTO PRE TYCH CO SI NAMNE NEHONIA A MAJU TAKTEZ FOTO V PROFILE TO ZNAMENA ZE AJ TVOJE FOTO A NIE len VTAKA*36*


...................SOM REALISTKA NIE HONIčKA*270*...........................



MILÍ MUŽÍČKOVIA, NEPONÚKAJTE MI SOBÁŠ, NECHCEM SA VYDÁVAŤ, IBA AK NA CESTY... NEPONÚKAJTE MI VILY, NIE SOM BEZDOMOVEC... NEPONÚKAJTE MI AUTÁ, RADŠEJ LIETAM V OBLAKOCH..A NIEKEDY V PROBLÉMOCH... NEPONÚKAJTE MI PENIAZE, MÁM SA V ČOM KÚPAŤ...NEPONÚKAJTE MI SEX, ŽIJEM V DOBROVOĽNOM CELIBÁTE... NEPÍŠTE MI, ŽE MÁTE OHEŇ V SRDCI, JA HO HASIŤ NEBUDEM..


NIE SOM KRASNA PRINCEZNA ALE ZASE ANI SPATA, NIE SOM STIHLA MODELKA ALE ZASE ANI PRASA ...UCHYLACI A HONICI WEBKY CO NEMATE FOTO NEPISTE MI NEMAM ZAUJEM !!! *329**329* A najme nie konverzácia ahoj odkial si dpč tam mam to v profile!!!!!! „krasa neni všetko... ale tažko si vyhoniš nad jej povahou” ......Radsej budem nenavidená baba za to aká som,ako milovaná za to aká nie som.......Milujem motorky,adrenalín,extrém....Komu sa nepacim nech zodvihne ruku a ja mu ju dolamem !!! *3* Ked mi chcete iba chvalit fotky alebo pisat akekolvek veci k mojmu vyzoru, napiste to pod galeriu a neobtazujte ma tym v spravach - lezie mi to na nervy, je to otravne, a ignorujem to.

Ak mas nejake otazky k tomu, preco ma nezaujimas,tak si odpovec sam



Nech jednu vec aj 1000 krat zdoraznim, tak to nepomoze, a nemam nervy na to aby som Vam dookola vysvetlovala preco o Vas nemam zaujem. Jednoducho Ti nezostava nic ine ako zmierit sa so slovom NIE, a mozes si nozickou dupkat o zem koko chces, jedine, na co dupnem ja, je Tvoje ego ,,alfasamca", na ktoreho sa mozes snazit hrat kolko chces, ale nikdy nim nebudes.
_____________________________________________________________

Kto ma pozna, ten vie aka som. Kto nie, MOZNO si najde cestu. Nemam rada vtieravych ludi, infantilne frazy, ani blbe otazky. Ak chces so mnou komunikovat, tak uspejes jedine inteligenciou a urovnou.
Necakaj odo mna slusnost ak ju sam neprejavis, a na blbu otazku urcite necakaj mudru odpoved. Som ako zrkadlo - ako Ty, tak aj ja.

Info pre ,,otrokov":

Ak si myslis ze si nadiktujes co chces a co mas rad a Madam bude skakat ako zapiskas a udelovat lekciu kazdemu kto jej napise ze chce sluzit, tak si na to ZAPLAT KURVU !

______________________________________________________________

P.S.: Ked mi napise niekto, kto ma galeriu s nazvom ,,JA" a v nej fotky curaka, mam to chapat jako tak, ze dotycny je CURAK ?????????????




Niečo o mne

Mňa nikdy nepochopíš!...Na mňa si musíš zvyknúť !

Nie som zla,ani dobra.som len taka ako si kazdy zasluzi...)

Chceš sex?? Si k tomu aj diskrétny??? Tak si vylíž svoju ctenú riť a nikomu to nepovedz....tu už človek musí byť aj sprostý,lebo vaše ponuky ma už začínajú otravovať....hehe A vôbec, ja nepotrebujem sex,mňa život jebe 7x do týždňa,takže dovi dopo :-



Neodpisujem siluetám s povysávaným profilom,bez foto...a ten čo bude tvrdit ze nema foto,lebo prerába kupelnu,tak taky nech sa ani neobtazuje!!!!! Foto v uzamknutom albume,nie je pre mňa foto v profile...preložím...profilová fotka je profilová fotka,nie uzamknutý album!



Moje krédo znie:Nikdy sa neuspokojím sama so sebou, lebo keď budem spokojná, budem priemerná. A priemernosť, je mŕtvy vrchol. Som sama sebou a iná ani nebudem!,Neplačem tu ľudom, už som sa poučila na vlastnych chybách.



som taká aká som,ja vážne, iná už nebudem.



Žijem naplno, každá moja vráska znamenáže som milovala slnko, preflámovala noci, vypila litre šampanského, milovala do úmoru a fajčila ako fabrika. Nič neľutujem.
.


Všetky práva vyhradené. Reprodukcia, prenos,šírenie alebo ukladanie časti alebo celého MÔJHO obsahu V profile v akejkoľvek forme, bez predchádzajúceho môjho písomného súhlasu,JE TRESTNE !!!!!!


Rozlíšit hranicu medzi koníčkom, zvýšeným užívaním a ZÁVISLOSŤOU na AMATEROCH je obtiažne, aj preto, že na počítači nevzniká závislosť fyzická, ale psychická........



Dobré dievčatá sa dostanú do neba, ale my zlé sa dostaneme všade! V nebi ma nechcú,v pekle sa ma boja ,tak ma poslali na zem.

NIE SOM ŽENA NA JEDNU NOC,TOĽKO ČASU NEMÁM!!!!!