Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Couple man & man
Group
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking
photo shooting

User albums (1)

Personal information

Age: 48 years
Zodiac sign: Capricorn
Sexual orientation: bi
Marital status: married
Eye colour: blue
Hair colour: brown
Height: 172 cm
Weight: 70 kg

Dating Ads (1)

Bi sympaťák pro mou Hotwife?

Couple seeking man
Czech Republic Hlavní město Praha

S mou krásnou Hotwife chceme kamaráda. Musíš být hezký, charismatický, tmavovlasý, ale také hlavně Bi muž 30-45 let z Prahy, nebo blízkého okolí. Časově nezávislý na schůzky večer nebo o víkendu, to znamená nejlíp nezadaný a bez partnerky. Prostě takový, který se chce opravdový dlouhodobý "vztah" s párem. Když si opravdu padneme do oka, nic nebrání tomu, že můžeš s ní pravidelně šukat a já vám dvěma budu s potěšením orálně i jinak při sexu pomáhat a asistovat. Jsme skutečný a reálný pár a to samé reálné chceme u protějšku. Nejlepší bude, když napíšeš inteligentní vzkaz, který ji zaujme a civilní fotkou taky nic nezkazíš. Když se budeš ženě líbit, ověřovací telefonní hovor s ní je bez problémů. Líbí se Ti, co chceme? Vidíš se jako ten správný partner? Neváhej a napiš.

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
dominatrix - slave
latex
oral sex
piss
sandwich
sex in public
sexy lingerie
nylons
group sex
SM
sperm
bondage
swingers
sneaking
high heels

Personal description

Jsem ženatý muž 48 let, mladšího vzhledu, v civilním životě sebevědomý a sexuálně zdatný. Zdraví , čistota, úroveň a solidní jednání jsou pro mne naprosto zásadní věci. Má žena je krásná tmavovláska 47 let (vzhledově na 40), pěkných, lehce plnějších tvarů, vitální a velmi náruživá. Opravdová HOTWIFE. Moc ráda si vše řídí podle svých chutí a potřeb. Také je u potenciálních partnerů dost náročná na vystupovaní, IQ, úroveň a vzhled...

I když to má vrozená přirozenost není, s jejím svolením a vedením se pro ni velmi rád zhostím role BI submisivního cuckolda.

Jste pár maximálně našeho věku nebo mladší, ideálně oba Bi, který to má podobné, jako my? Nebo klidně opačně, že muž je dominantní a žena subinka... Nebo oba sub nebo dom.? Také přitažlivá Bi kamarádka a milenka by mé lásce udělala velkou radost. Ve všech případech by bylo možné navázat zajímavé a vzrušující intimní přátelství. Myslím, že i samotný hezký a charismatický tmavovlasý lehce Bi muž (Bull) 30-45 let má šanci, pokud mou HW opravdu zaujme. Každopádně ona ale Tvou subinkou nebude. Případná poslušnost a podřízení se očekává pouze ode mne. Hledáme dlouhodobé přátelství ve 3, 4, nebo i v zajímavé skupině. U samotného Bulla bude nejvhodnější, když bude single.

Líbí se vám naše představy a touhy? Ozvěte se a uvidíme, co z toho vznikne. Nic není nemožné...