Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Group

Personal information

Zodiac sign: Taurus
Sexual orientation: hetero
Marital status: single

Dating Ads (2)

Nejsem jen kecálek,viz fotky:)

Man seeking couple
Czech Republic Hlavní město Praha

Mladší pár na skutečné šukání s ní, bez zbytečných řečí a výmluv? Nejsem jen kecálek, viz mé galerie, mám tu už dost zkušeností a bohudík za to. :) Co se jí pořádně věnovat, aby byla úplně mokrá a aby chtěla zase a zase? Popř. mi ji půjčit samotnou s tím, že on pak dostane fotky či video? :) Praha, zázemí mám, štíhlý, zdravý, usměvavý, dominantnější. :) Prosím, jen vážně a s dobrou domluvou, nerad marním čas. Jirka P.S.: Uvítám i dlouhodobě. :)

Personal description

Ne každý tu má jen plnou pusu řečí - viz mé fotky. :)
Na amatérech jsem s přestávkami už několik let (teď jsem navíc sám, takže nikoho nepodvádím) a musím říci, že nebýt tohoto serveru, sotva by se mi splnila některá neslušná přání, která jsem měl. :)

Tak třeba:
- mít tři pěkné ženy během jednoho večera. :) (Akce u mě, tři páry + já, zorganizoval jsem to sám :), rok 2012.)

- pozvat si k sobě dva či tři páry a hrát spolu flašku na púkoly. :) (Splněno 3krát už, rok 2012 a 2013.)

- jednu ženu šukat, druhou u toho lízat, pak si je prohodit. :) (Akce na hotelu, viz galerie, 2017.)

- zažít gangbang s pěknou učitelkou. :) (2015.)

- přivítat u mě pěknou osmnáctku, kterou poslal její přítel ke mně ošukat, načež pak chtěl vidět fotky a video. :) (Rok 2018.)

- sendvič - bohudík zažito několikrát. :) (Třeba galerie z roku 2016.)

- vyzvednout si mladou vysokoškolačku, na její přání ji odvézt na pěkné místo, kde mě prý bude provokovat v autě, a pak ji potrestat u mě doma - splněno, ošukána večer na balkóně zezadu. :)) (2015.)

- přivítat u mě mladou pěknou dvacítku, kterou poslal přítel, který prý je v cizině a nemůže se jí moc věnovat, abych ji uspokojil. :) Splněno včetně vystříkaného zadečku. :) (2017.)

- přijít na hotel, půjčená manželka ležící a čekající na mě s usměvem a šátkem na očích, muž fotí a všichni tři na konci spokojení. :) (2017.)

- přijít za párem, kde on je submisivní, spoután od ní a nemůže se hýbat, zatímco musí sledovat, jak mu šukám tvrdě slečnu. :) (2018.)

- přijít za párem, kde on chce být bokem a jen koukat, zatímco já si s ní hraju, položím si ji na stůl, věnuju se jí a ona pak u toho stříká tak moc, až to teče ze stolu. :)) (2016.)

- přivítat u mě krásnou slečnu, kterou přítel poslal samotnou taxíkem, abych mu ji opíchal a zároveň to mohl sledovat online přes skype. :) (2017.)

- být pozván od jednoho páru na hotel v centru Prahy na akci ve více lidech, tam mít za večer 3 krásné ženy a čtvrtou lízat. :) (2021.)

- být pozván jedním fajn párem odsud na apartmán v Praze na akci tři páry + 3 muži navíc a tam mít za večer opět tři pěkné dámy. :) (2022.)

Podotýkám, že s každým párem bych však nešel a že si taky vybírám. :) A že jsem zdravý a HIV testy negativní. :)

Najít se tu tedy dá, viz mé fotky :), a VELKÉ DÍKY za tento server a za dobré zkušenosti tady. :)