Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Group
Purpose of search:
friendship
sex
talking
photo shooting

Personal description

Ahoj,

rád bych tu našel fajn holku na psaní nebo i kafe, prostě kámošku do pohody i nepohody, v létě k vodě, na výlety apod. :-)


Miluju nahotu, beru ji normálně a neznamená to pro mě hned sex. Nebráním se společnému nahocení s fajn slečnou nebo ženou do cca 55 let.
Kdyby se našel i fajn pár na trávení volného času (nejen) na nuda plážích tak se ozvěte. :-)


Taky hledáme s kamarádkou (naughty_ginger) ženu/slečnu (může být i z páru - nejde o sex), nebo i fajn pár na kamarádství spojené s návštěvou nuda pláží. To znamená koupání a opalování, žádný sex. :-)

Chceme vytvořit partu bezva lidí, kteří spolu budou jezdit k vodě, na grilovačky a společně si užijeme léto.

Hlavní jsou sympatie a mozek v hlavě. To znamená milé a příjemné vystupování a nehledat za tím venkovní swingers párty. Hledáme kamarády na nuda pláž, žádný sex. Najdeme?

Prosíme lidi, co rádi tahají za nos, jen píšou, ale nejsou schopni nebo ochotni se sejít (a taky muže schované za ženské nicky - nebojte, přijde se na to), ušetřete náš i svůj čas. Nechceme si měsíce psát, ale domluvit se a někam vyjet.



Kvůli posledním zkušenostem foto neposílám a když už, určitě ne první. Napřed žebráte a pak nejste ani schopný slušně odmítnout. Ignorace nebo blok je fakt stupidní a nevyzrálý.