Searching

Man
Couple man & man
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking

Personal information

Age: 37 years
Zodiac sign: Aries
Sexual orientation: gay/lesbian
Marital status: single
Eye colour: green
Hair colour: brown
Height: 187 cm
Weight: 80 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
oral sex
piss
sperm

Personal description

KATEGORIE TYPŮ PASIVŮ (ze zkušeností, co znám):
1) EXPERIMENTÁLNÍ
Vyznačují se tím, že chuť na to dostanou jen jednou za pár dní, nebo i za podstatně delší čas. Tato kategorie má další členění.
a) RYCHLOAKČNÍ
Pérko v sobě snesou jen chvíli pár minut a pak už držet nechtějí. Dodělají aktiva třeba rukou, či klidně pusou pak.
b) PŘÍLEŽITOSTNĚ OVLIVNĚNI
Takoví podrží a nastaví rádi třeba po nějaké „kalbě“ ovlivněni alkoholem, nebo zbytkovým, nebo k tomu, aby podrželi, si dají nějaké jiné vhodné omamné či psychotropní látky, poprers atd. Nebo o tom jen u internetu přemýšlí, ale nějak si potřebují odvahu dodat, nesmí se udělat brzy. U takových je nejistota setkání a riziko cestovat za nimi příliš daleko, udělají se někdy sami nějak a pak vypnou telefon, nebo zablokují kontakt a nesejdou se, těžko dovedou na člověka čekat, například 2 hodiny, než člověk dojede na opačnou stranu Moravy, nebo třeba půl dne, než by člověk dorazil hromadnou dopravou.
c) PROSPĚCHÁŘI
Takovým pérko v zadku nevadí, ale z pravidla se bez toho obejdou. Jejich cílem je pod záminkou sexu dostat nějaké kapesné, pozornost, či praktickou protislužbu (odvoz někam atd.). Pokud to nejde do tisíců a člověk na to má velkou chuť, když dlouho to neměl, dá se o tom i pouvažovat.
2) SEBEUSPOKOJUJÍCÍ
Aktivní protějšek na sex využívají vyloženě jako nějakou věc, nějaký stroj na sex. Diktují rádi, jak má být velké péro přesně (například. 17cm je příliš málo, 18cm nic moc a 20cm a větší už jde), jak moc tvrdé má být, jak hluboko by měl přirážet, jak rychle, polohy si také určuje pasiv, dokonce bohužel ani stabilně nedrží a všelijak se u toho vrtí. Ještě bohužel takový nepravdivě na internetu sebe označuje jako „subík“ SUB, ale ve skutečnosti je generálem celé akce sám. Někdy i nastane situace, že se tento typ pasiva předčasně udělá a sex tím okamžikem končí. Od takových typů lidí bohužel s velkým zklamáním odcházím ze schůzky, přestože jeho vzhled mohl být dokonale atraktivní.
3) LUXUSNĚ ODDANÍ
Tato kategorie pasivů je naprosto dokonalá, sami ani nepotřebují, aby se měli nějak udělat, či sebe uspokojovat, ale jsou zcela oddaní chutím aktiva. Sex poskytnou libovolně dlouho, v jakýchkoliv polohách v rámci možností, a to vše zcela dobrovolně. Jejich cíl je dokonalé sexuální potěšení druhého a dokonce si občas sami o další sex napíšou i pravidelně.

Spíš o sexík mi jde, vzrušují mě mladě vypadající zadky přiměřené (střední/štíhlé) postavy, zdraví z mé strany je pořádku, tak lépe, když by šlo i „naostro“. Vše o domluvě, nikomu nikdy nic proti jeho vůli nedělám.