Searching

Woman
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking

Personal information

Age: 59 years
Sexual orientation: hetero
Marital status: divorced
Height: 182 cm
Weight: 97 kg

Sex hobbies and interests

dominatrix - slave
oral sex
sexy lingerie
sneaking
fingering

Personal description

Ráda flirtuješ, ráda si užíváš sex s mladšími výkonnějšími muži nebo máš osvědčeného milence, kterého se nechceš vzdát...? … přesto by jsi ale uvítala vztah s věrným tolerantním chápajícím mužem, kterému by to nevadilo, ba naopak... vzrušuje mě, když má partnerka sex i s jinými muži a sdílí se mnou svoje zážitky.

Jsem sš 58/182/97 s vlastním zázemím, časově hodně flexibilní, inteligentní, komunikativní, smysl pro humor mi snad také nechybí, se zájmy od sportu po kulturu a cestování. Očekávám otevřenost, sdílení, férové jednání, pohodový vztah.

Moje zájmy: muzika (rock, jazz, ale i vážná hudba), film (NE skvosty jako Kameňák apod.), divadlo, umění (ale znalec zrovna moc nejsem), tenis/badminton, cestování (poznávání nového a nových míst), filozofování o životě u sklenky dobrého moku … prostě aktivní přístup k životu ale i odpočinek/lenošení, klídek, pohoda ale i nějaké to vzrůšo.

Ozvi se, pokud Ti představa takového vztahu připadá lákavá, třeba jen popovídáme, ale také je možné, že zjistíme, že bychom si mohli rozumět, vyhovovat si a potom by to mohlo být dost fajn.