Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Purpose of search:
friendship
sex
relationship

Personal information

Zodiac sign: Gemini
Sexual orientation: hetero
Marital status: single
Eye colour: green
Hair colour: brown

Sex hobbies and interests

oral sex
sex in public
sexy lingerie
sneaking
uniforms
high heels
fingering

Personal description

Pozor, brzy na návštěve v Brně. Druhou půlku prosinec jsem tu a chci se bavit ve společnosti fajn lidí. Lehké erotické hrátky a kvalitní sex jsou kořením života.

Aktuálně žiji v zahraničí...asi 1300 km od rodného Brna, takže seznámení ideálně s nadšenými cestovateli a cestovatelkami, co rádi přijedou do vzdáleného kraje.

text z dřívějška, který o mě něco málo prozrazuje...
Preferuji ženy apřípadně páry. Nejsem typ, co primárně hledá sex na jednu noc, chci poznat někoho, kdo za něco stojí, a nechci si tu dlouze dopisovat. Rád Tě pozvu někam na víno a brzy poznáme, jestli jsou tu nějaké vzájemné sympatie (a ty jsou o jiných věcech, než o mírách, takže rozhodně nečekám, že budeš vypadat jako modelka). Co můžu nabídnout? Jsem inteligentní, pohledný, spolehlivý, upřímný, samostatný, vůdčí, ohleduplný, stojím si za svými názory, mám smysl pro humor, na nic si nehraju a nemám rád lidi, co to dělají, rád sportuji a chodím do společnosti. Seznamuji se tímto způsobem hlavně kvůli nedostatku příležitostí potkat někoho nového a také proto, že mám rád sex a chci partnerku, která na tom bude podobně. Když se mi ozveš, tak nemám problém poslat svoje civilní foto. Budu se těšit.

Zde pěkný článek o rozdílu mezi dívkou a ženou. Krátké a stojí za přečtení.
http://eurodenik.cz/zivotni-styl/11-rozdilu-mezi-randenim-s-divkou-a-s-zenou