Searching

Woman
Couple woman & woman
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking

Personal description

Svět je krásný, ať je slunečno, nebo zamračeno. Usmívejme se. Usmívající žena je krásná, ať štíhlá,baculka,mladá, starší na tom přece nezáleží. Záleží jen na lidech. Rád bych potkal inteligentní ženu která ví že když se někomu píše (nebo odepisuje) co je to slušnost. Která používá hlavu a nemá ji jen na to aby ji nepršelo do krku. Jsem kuřák,tak jen taková které to nevadí.
--------------
--------------
Rád zkouším nové věci. Nebráním se skoro ničemu. Miluji dlouhé lizání kundičky, mám rád i pissing. Klidně budu dominantní, ale nevadí mi ani submisivni. Rád si hraji.


Co mám rád? Jsem dolnák. Vždy záleží na dohodě a hlavně na náladě. Chlap nesmí být sobec,pokud se z něj stane sobec je ve všem konec. Žena se musí poznávat, nikdy nejde poznat ženu po prvním milování. Jedna z nejdůležitějších věci mezi mužem a ženou je oční kontakt, oči poví o dotyčné nejvíce. Jsou to dveře do duše. Nemám rád nudu. Žijme a nepřežívejme. Život je tak krásný, ale krátký. Když se díváme na nahou ženu,co vidíme? Když se na ní díváme, nevidíme jen objekt, ale vidíme nádherného člověka. Proto se k ni chovejme tak,aby jsme se nemuseli nikdy stydět za to že jsme se s ní setkali. Sex se snad dá počítat na minuty,ale milování nemá s časem nic společného.


Rád se podívam na pěkné fotky i videa,ale nejsem sběratel ani jednoho.