Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Couple man & man
Group
Purpose of search:
friendship
sex
photo shooting

Personal information

Age: 54 years
Sexual orientation: bi
Marital status: married
Height: 170 cm
Weight: 76 kg

Dating Ads (5)

CD TV

Man seeking man
Czech Republic Olomoucký kraj

počkám tě v kabince na wecku Olomouckeho supráče v dámském, přijdeš, zaklepeš , otevřu sundám ti kalhoty a pěkně ti vykouřím tvůj tvrdý ocas , stříkat mi můžeš na ksichtík v případě sympatií tě příště pozvu k sobě do soukromí abys mi protáhl moji "pičku", nejl. ve všední dny 9-15 hod ( výjimečně podvečer ) jen pro seriozni borce, kteří skutečně přijedou , nekuřáky cigaret a 200% zdraví a diskrétnost, možno také u tebe , foto / film vítáno... hledám místo , kde bych se mohla volně pohybovat jako holka nejl. všední dny dopolko, prima mladou TV bych možná mohla pozvat na společné hrátky , co ty na to ? ... taky bych ráda vykouřila do konce mladého , prokazatelně zdravého kluka ( nejlépe dárce krve, nebo pár ) ..chci cítit jak mi to stříkáš do pusy a já polykám a polykám ... ale zdraví je 300% !!!!

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
dominatrix - slave
latex
oral sex
piss
sexy lingerie
nylons
group sex
SM
sperm
bondage
swingers
high heels
dominator - slave
transvestism
transexuality

Personal description

Ahoj jsem normální ženáč, ale poslední dobou se mi líbí role holčičí kurvičky :-) se zálibou v kouření pěkných tvrdých ptáků a s očekáváním kdo mi, v případě sympatií, projede moji dírku :-) Už jsem dala dvou amatérům a bylo to úžasný.
Uvítám odpovědi od aspoň trochu inteligentních nekuřáků přiměřeného věku nejlépe s vlastním prostorem nebo někde na "uzavřené veřejnosti" jako sauna , bazén sprchy, wecko apod, .z Olomouce a blízkého okolí. V případě že se necháš vykouřit napřed na wecku v kabce supráče nebo někde venku a bude vše ok, mohu občas nabídnout svůj prostor a v letní dny i eventuálně venku. Můžeš být taky tak ujetý (á) :-) jako já .Mohu většinou jen ve všedni dny mezi 9-15 hod +- nebo výjimečně po vzájemné dohodě i
jindy .
.. a kdyby se našel někdo prokazatelně zdravý.. ráda bych spolykala jeho semeno do poslední kapky :-)