Searching

Man
Purpose of search:
friendship
sex
talking

Personal information

Sex:
Zodiac sign: Cancer Gemini
Sexual orientation: gay/lesbian gay/lesbian
Eye colour: blue brown
Hair colour: brown brown
Height: 174 cm 180 cm
Weight: 85 kg 92 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
oral sex
sandwich
sperm
uniforms

Personal description

Hledáme mlaďase nebo dobře vypadajícího ..cátníka.. do trojky u nás doma, neprovozujeme sex v autě, v lese, na WC atd. Sprcha a čistota před sexem je základ. Zaručujeme absolutní diskrétnost !!!! Chceme klasický sex,honění, lízaní, mrd, a už vůbec ne nic dámského v jakékoliv podobě, hledáme totiž chlapa !!!! S volným časem není problém. Poslat více fotek nemáme problém, ale nejdříve chceme fotky od tebe, protože s prázdným profilem se špatně komunikuje. A nezapomeňte na základní pravidla slušného chování když píšete zprávu. Na oslovení: chci mrdat, vyhulim, pošlete obličeje, kolik mi dáte peněz, jaký máte péra atd.se nám fakt nechce a nebudeme reagovat. Základem je aspoň pozdravit, ne? Jména ani nicky lidí z našich galerek v ŽÁDNÉM případě nesdělujeme, NIKOMU !!!). Pokud si chcete psát a doma si u toho honit, tak nás vynechte, na to nemáme čas a ptát se na to, co s tebou budeme dělat a jak to bude probíhat, taky nemusíš, je to vždy individuální, někdy si dáme v klidu kafe a někdy se jde hned na věc, protože jsme fakt nadržený. Většina z Vás píše, že jste hetero, no fajn, ale to je vaše věc, do rodiny se nikomu necpeme a cpát nebudeme, když se někde potkáme a ty nepozdravíš jako první, tak se prostě neznáme !!Pokud jsi to dočetl až sem a chceš napsat, tak směle do toho, zbytek je na dohodě. Prosíme, pište jen vy, kdo máte opravdu zájem se sejít, protože zpráv od lhářů,slibotechen a virtuálních honičů tu máme tolik, že bych mohl pomalu založit kroniku.
Pánové, musím reagovat na Vaše zprávy, né každý kdo nám napíše musí skončit u nás doma, toho s kým si užijeme, si pečlivě vybíráme a věřte, že Vaše prázdné profily pro nás nejsou nikterak zajímavé. Sex máme rádi ale to neznamená, že bereme všechno, jen pro názornou ukázku zde dám jednu Vaší odpověď na náš inzerát, ať vidíte co nám i chodí:

EDIT: Pokud jednou napíšu, že nemáme zájem, tak ho opravdu nemáme, není potřeba nám dál posílat dvacet zpráv za den, stejně na ně nebudeme reagovat. Nejsme z těch co jdou opravdu s každým. Máme tu i kámoše se kterýma nikdy nic nebylo a i přesto jsme přátelé, takže se náš život nemusí motat neustále jen kolem sexu. Pokud jsi normální a nemyslíš jen tím dole, tak můžeme uskutečnit i výlety a podobné akce, proto jsme i pro přátelství s fajn párem.

Další podmínkou pro nás je tvoje FOTO, tedy civilní, pokud máš problém ho poslat tak ani nepiš, ušetříme si společný čas a nemusíme si dlouhé hodiny psát. Je jasné, že pokud pošleš foto ty, tak pro nás to taky není problém.

Rovněž Vás žádáme, nechtějte po nás sex (anál) bez kondomu, na to už svého ….kamaráda...máme a nebudeme na tom nic měnit, jemu opravdu věříme !!!

Odteď dáváme každému pouze dvě šance, pokud napíšeš, že chceš sex a pak vycouváš a nebo se jako odpojíš, tak už nám nikdy nepiš, na tvoje virtuální honění doma nemáme čas ani náladu, od toho je porno.

Ještě upozorním, že online jsme téměř furt, v dnešní době neomezených dat to není problém, ale ne vždy tu jsme tak nám dej vždy chvilku času

Přeji Vám, ať potkáváte jen realisty a ne virtuální honiče !!