Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Couple man & man
Group
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking

Personal information

Sex:
Age: 50 years 45 years
Zodiac sign: Capricorn Taurus
Sexual orientation: hetero
Marital status: divorced divorced
Eye colour: green brown
Hair colour: brown natural red
Height: 189 cm 165 cm
Weight: 92 kg 50 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
fisting
oral sex
sandwich
sex in public
sexy lingerie
group sex
sperm
swingers
sneaking
fingering

Personal description

AKTUÁLNĚ: akce

a) v případě že už jste byli schváleni pište do vzkazů nejlépe úterý-středa před víkendem, ať se vše stihne zkomunikovat, preferujeme domluvu s předstihem. Muže nenaháníme, je třeba aby byli aktivní a projevovali zájem do vzkazů jako první, resp. opakovaně, klíčové, pokud už jste byli schválení odpovíme vám, řekneme si situaci a domluvíme se. Nechceme muže rychlokvašky, se zájmem jen jednoho večera a druhý den neví kdo jsme.-), znovu opakujeme, velkou výhodu budou mít Ti trpěliví s vedením dlouhodobého kontaktu, není to o tom něco uspěchat jednorázově.

b) V případě prvního kontaktu s námi si projděte náš profil a zvažte, zda by to bylo pro vás i pro nás. Pokud ano, pošlete základní informace o sobě, orientaci, preferenci, fotky, které chceme (pokud je nemáte v galeriích, viz profil).

===============================================

2 MINUTY POZNÁNÍ ZDE MŮŽE ZACHRÁNIT ZTRACENOU NOC: Prosíme, v případě zájmu o seznámení s námi věnujte pozornost následujícím řádkům.

KOHO HLEDÁME: štíhlé (či normálních sportovních postav) páry a muže (s větším M nad 17 cm), ženy podobných zájmů, tolerance, s nadhledem, bez rozpaků, v pohodě, a nejlépe bez větších zábran odvážného klasického společného sexu, od 23 cca do 50. Rádi se sejdeme na více hodin nebo na celou noc. Hezky si užít, tak jak to umíme spolu. Věříme, že tím dosáhneme větší otevřenosti a hloubky.

HLEDÁME STABILNÍ KONTAKT/Y: První schůzka či akce je provázena nejistotou, ale pokud bychom se viděli podruhé a víckrát, pak věříme, že už by to byla volnější jízda, přesně tak si to představujeme.-)

CHCEME SPOLEČNÝ SEX: Máme zájem o společný sex, nevadí, když na schůzce zjistíme, že nejsou sympatie, a společný sex nebude to se stane. Nemáme ale zájem o schůzku, kde lidí dopředu ví, že nechtějí společný sex a chtějí jen sex oddělený či bez výměny.-). Zkrátka máme zájem o schůzku s páry a jednotlivci, kteří potenciálně o společný sex zájem mají s tím že se uvidí v reálu na schůzce jak dál.-).

NAŠE "BISEXUALITA"
ONA: nemáme v tom tolik zkušeností a jsme v tomto ohledu opatrní. Proto od nás prosím nic moc velkého nečekejte. Spíše je víc orientována na muže, akce typu gangbang atd. klidně s jiným párem/y. Ale do budoucna se rádi něco přiučíme a třeba časem se víc otevřeme
ON: mírně bi, rádi oba kouříme i do konce. To je pro nás důležité i tato volnost a sympatie. O jiné bisex mužské praktiky nám momentálně tolik nejde byť je nevylučujeme

OCHRANA: baví nás to spolu bez a bylo by to hezké případně i s jinými. Třeba první schůzka bude hodně otevřená a bez zábran. Ale současně to od nás nemůžete hned automaticky očekávat a ani my to nečekáme hned automaticky od vás. Nemáme v tomto ještě vyhraněný názor. Je to podle lidí, situace, délky vztahu, důvěry, instinktu případně praktiky. Je to o poznání lidí. Ale kdo striktně a navždy ochranu vyžaduje nebo chodí bez tak to rovnou říkáme, že pro nás není a odmítli bychom to. Rizika jsou všudypřítomná a nelze je všechny zcela vymýtit, a vždy je na sebe trochu bereme, ale současně lze je alespoň trochu eliminovat výběrem lidí, ochranou, praktik atd...Nechceme někoho pohoršovat ale ani nudit.

KOMUNIKACE, SPOLEHLIVOST: oceníme přímočařejší komunikaci a spolehlivost, zkrátka muže/ženy/páry, se kterými můžeme do budoucna počítat.-). Máme zájem o reálný sex, komunikace je pouze prostředkem, nikoli cílem. Váš zájem jednoduše nejlépe prokážete tak, že si řekneme základní informace, vyměníme fotky, bez větších okolků se přihlásíte a je to.-). Pokud se rychle dohodneme na setkání je mnohem větší šance se potkat.

ROZVRH: Čas na akce míváme jen o víkendu, nejlépe ze soboty na neděli.-)

ČEHO SE OBÁVÁME: bojíme se hlavně stereotypu a nudy, které ničí hodně vztahů. Trochu se obáváme svazování a BDSM, zatím ne, možná někdy v budoucnu, nelze vyloučit nic.-). Pokud hledáte pár hlavně na BDSM případně silně bi ženu, (zatím) toto nabídnout nemůžeme.

NEBOJTE SE OZVAT: V případě, že vás náš profil zaujal určitě se ozvěte.-). Byla by škoda, kdyby se nesetkaly páry, které k sobě patří a mohou spolu prožít fajn zážitky, třeba kvůli přehnané ostýchavosti. První kontakt je tady a není f2f, web snese všechno a třeba nezůstane jen u webu.-).

JSTE PÁR: jsme flexibilní v rádiu Praha a kraje Středočeský, Ústecký, Liberecký, Královéhradecký, Pardubický, Vysočina a Jihočeský tj. ČR bez západních Čech a Moravy.-). Diskriminace Západačechů a Moravanů to není, jsou tam super páry, ale jsou to spíš logistické teritoriální důvody, kdo ale vezme basu piv z Plzně či becherovek z Karlových Varů a z Moravy syrečky, víno a meruňky, švestky a vagon uhlí, tak vše ještě zvážíme.-D.

JSI MUŽ: pošli automaticky (pokud je nemáš v galerii) civilku oblečenou, nahé tělo a penis v erekci, psát nám bez jakýkoliv fotek nemá smysl. Pro zajímavost konkurence mezi muži je silná jen opticky, pokud disponuješ základním vychováním, vzděláním, komunikací, spolehlivostí, empatií, pokorou a fér jednáním a řídíš se, aktivně, našimi pokyny, pak Tvoje šance roste

VŠICHNI: prosíme piště raději do vzkazů než na chatu (kvůli historii, ne vždy máme čas si to projít a někdy neškodí si oprášit znalosti a zkušenosti i delším pohledem vzad a neradi bychom o nějakou nabídku přišli, vše, pokud je to blízké tomu co si představujeme si rádi přečteme.-)