Searching

Purpose of search:
friendship

Personal description

V Praze bydlim i pracuji.Ale nektere dny se zdrzuju i jinde takze jsem vsudezdejsi Na otazky typu jak se mas ,co delas ,od kud jseš a nebo co zde hledas ,nehledas a kdo hleda jen mě? Ani sex nenabizim ,kdo chce at si me najde sam .
A přatele , kamaradi nebo i znami neřikejte mi slečno kdyz mam uz vnucku .
Na pozdrav ahojky princezno ,prdelko zlaticko a pod traparny neodpovidam .
v Praze me najdete pod mostem ,na nadrazi ,u popelnice,nebo nekde v parku
Pokud budu chtit spat s nejakym muzem tak se mu musim nejprve podivat do oci ,co ma v rozkroku me fakt nezajima ,ani me nezajima jak a v čem podnikate .
Jsem 155/70kg prsa4 obyčejna starši bacule.
Nemam milence ani pritele ale to jeste neznamena že bych mela vystridat vsechny chlapy.Každeho nadrženeho opravdu nechci.
Na žadne pitomosti odepisovat nebudu kdo umi čist at si vše přecte a nebo jinak.
Hledam zoufalce pokerovanyho ktery nema na kafe na rande přijede v trabantu a ve finale chce prispet na benzin nebo koupit listek na metro ktery me bude neustale prozvanet nebo psat sms nemam kredit ,uplne nejlepsi jsou zkrachovali podnikatele stavari kteri bydli na ubytovne a plati na 4deti a ma na krku 6exekuci nakonec romantici na tom taky nejsou spatne prijede stim ze pomuze a ve finale se chce usadit u me v byte a hlavne že je plna lednicka a teplo v byte tak znova neptejte se co hledam radeji nic jinak vse co jsem psala sem tady potkala aspon se pobavime *3**3**3*