Dating ads (3)

ChcemeSEXve4 ChcemeSEXve4
Couple seeking man
Czech Republic Czech Republic
Without trans

Touto cestou bych chtěl najít profi sympatického maséra s pěkným tělem a pokud možno s velkým penisem (hlavní je šířka) a to za účelem pravidelných masáží mé ženy a to nejen zvenčí. ;-) 100% zdraví, bezvadná hygiena, diskrétnost a pevná erekce jsou podmínkou. :-D Jsme z Karlovarska, takže ideálně tam, ale jsme často i v Praze, takže může být i zde. ;-) Případní zájemci ke své odpovědi rovnou přiložte fotografie celého nahého těla, detail penisu v erekci a civilní fotku. Bez těchto fotografií nebudu ani odpovídat.

ChcemeSEXve4 ChcemeSEXve4
Couple seeking woman
Czech Republic Czech Republic
Without trans
Age 18–50

Rádi bychom se seznámili se sympatickou a 100% zdravou ženou do 45 let, která by se s námi chtěla seznámit nejen za účelem sexu ve třech. Hledáme hlavně kamarádku (svobodná maminka nebo neukojená manželka). :-) Co se sexu týče, jednalo by se primárně o sex s mužem (ideálně orální a anální sex), přičemž by nás u toho pozorovala manželka. Mimo to, samozřejmě mazlení mezi ženami. Dotyčná nemusí být vyloženě bi, ale pokud by byla schopna i orálně uspokojovat ženu, bylo by to super. Ideálně Karlovarsko nebo Praha. :-)

ChcemeSEXve4 ChcemeSEXve4
Couple seeking couple
Czech Republic Hlavní město Praha
Without trans

Ahoj, jsme manželský pár (ona 31 let, on 35 let) s malými dětmi, kteří by se rádi seznámili s podobným párem a to za účelem kamarádství, případně společných dovolených a samozřejmě taky sexu ve čtyřech s výměnou. :-) Máme v tomto ohledu jasno, jinak jsme naprosto nepromiskuitní a i proto je pro nás na prvním místě důvěra. Diskrétnost, zdraví a bezvadná hygiena samo s sebou. Bydlíme na severozápadě Čech, ale ideálně bychom uvítali pár z Prahy či Středočeského kraje, kde trávíme hodně času. :-)