A redhead and a night of passi

Ráno mi přišla SMS, stalo v ní : ,,chci tě zahalenou a přesto odhalenou, připravenou k použití, to je tvůj dnešní úkol! Čas máš do večera, v 8 večer tě vyzvednu."
Nevěděla jsem co mám dělat. Jak tohle mám vyřešit. Upřímně jsem si v první chvíli přišla jako v pohádce koloběžka první, nebo jak se to jmenovalo.
A pak jsem na to kápla! Však jsem si nedávno objednala pár oblečků!
Oblékla jsem na sebe něco v čem jsem byla zahalená a přesto připravená k použití, zneužití a k pořádnému ponížení!
19:58 - ,,jsem tu, doufám že máš úkol splněný, jestli ne čeká tě trest přímo v autě na ulici!"
Vzala jsem si lodičky a kabát a nasedla jsem ti do auta. Zrovna procházelo v ulici spousta lidí a ty jsi chtěl abych rozepla kabát, pásek jsi měl povolený, připravený pro trest kdybych nesplnila tvé očekávání.
Usmál jsi se a řekl jsi mi ,,myslel jsem že si vezmeš šaty pod kterými nebudeš mít kalhotky, ale tohle je mnohem lepší, jen tě asi nebudu moct vzít na večeři. Takže rovnou ke mně?"
Přišli jsme k tobě a ty jsi mi hned mezi dveřmi položil ruku na rameno, klekla jsem si a poslušně jsem si ho vzala do úst. ,,Tak teď ti ty moje děvko udělám přesně to co máš ráda" a začal jsi mě dávit pérem. ,,otočit!" Řekl jsi.
A já věděla z tvého tónu hlasu že budu opět odměněna.
Ahhh anoo!!! Miluju když mi šukáš prdelku!
,,chtěl jsem tě vzít na večeři čubko! Chtěl jsme být hodný a ty ze mě děláš takový nadržený zvíře! Dneska se přes prdelku neuděláš!"
A začal jsi mi šukat kundičku! Sakra tohle jsem nikdy před tím nezažila, moje kundička tak božsky stříkala! Na nic si nečekal a dal jsi mi ústa na kundičku a prstil mě. Cítila jsem jak ze mě všechnu tu šťávičku saješ polykáš!
Pak jsi si mě otočil, začal mě líbat abych cítila chuť své sladké kundičky a pak mi ho strčil do pusy. Překvapila jsem tě svítícím piercingem. V té tmě v tvém obývacím pokoji krásné posloužil jako orientační bod na tvé semeno. Ahh bozeee miluju to!

8.658 vistas 7.4.2024 17:47
A 627 usuarios les gusta
Me gusta