večer s mým "pánem"

3.6.2012 15:28 · 1.659 vistas novalogic

Po půlroce jsem se měla potkat s mužem, který má fantazii a je pro mě sexy. Původně jsme se měli setkat v pátek večer, ale nakonec jsem požádala o přesunutí schůzky na sobotní večer.
Je sobotní podvečer a přišla mi SMS, že může už po sedmé být na místě setkání. Protože jsem však ještě byla mimo Ostravu, poprosila jsem alespoň o půl osmé. Jakmile jsem zjistila, že budu mít ještě zpoždění, napsala jsem mu SMS. Přesto jsem spěchala aby mé zpoždění bylo co možná nejmenší. Rychle jsem se doma osprchovala a oholila počínající růst chloupků v klíně. Cestou jsem ještě zjistila, že nejbližší sjezd z dálnice je uzavřen a když mi přišla zpráva, že to už není malé zpoždění, tak jsem jen po slepu odepsala, že už jen sedm minut. Nakonec jsem mu napsala, ať už jde dolů otevřít, že už tam budu.
Přijela jsem před dům a tam už stál on. Už na první pohled byl trošku naštvaný. Když jsem vystoupila, byla jsem pokárána, že toto se nedělá. Jakmile za náma zaklaply první dveře řekl rázným hlasem "ruce za záda!". Ještě jsem rychle schovala klíče od auta a on mi odebral věci. Dala jsem ruce za záda a můj pán mi je svázal stahovací páskou. Vyrazili jsme po schodech nahoru do bytu.
Před dveřmi od bytu jsem se zastavila, snad v domění že půjde první. Místo toho mě postrčil dovnitř. Přešla jsem do obýváku. On mezitím pověsil mé věci na věšák. Napnutá jsem čekala co se bude dít dále. Přišel ke mě, z kapsy vytáhl kleště a přestřihnul pásku na zápěstí a rozkázal mi "Kalhoty dolů!" a otočil křeslo tak, abych se přes něj mohla přehnout. Zašel do vedlejší místnosti pro koženou plácačku. Protože jsem měla 40 minut zpoždění moje zadnice musela snést za každou minutu jednu ránu. Když jsem dostávala čtvrtou ránu, byla jsem upozorněna, že nepočítám. Po prvních dvaceti pán šel pro druhou důtku, která má kožené třásně. Tou jsem dostala dalších dvacet ran a jednu navíc jako prémii.Posledních sedm ran už pro mou zadnici byly bolestivé.
Když už byl výprask za mnou, můj pán opět odešel a tentokrát donesl čtyři stahovací tenké pásky, vždy dvě spojené. Těma mi stáhul má prsa a vzal znova důtku aby si i ony užily jemné rány. Každé několikrát přetáhl plácačkovou důtkou. Ruce mi opět svázal za záda a já se k němu otočila zády abych cítila jeho klín, jestli je to i pro něj vzrušivé. Napřed jsem na jeho klín nalehla jen zadečkem, po chvíli jsem se jej snažila trošku dráždit i rukama. Pán mi to nedovolil, tak jsem jen lehce dráždila.
Znovu mi přestřihl pásku na rukách a rozkázal mi lehnout si na stůl. Lehla jsem si na záda. Chvíli mě můj pán dráždil na kundičce. Protože jsem nevydržela jsem se na něj nedívat, i přes jeho příkaz se nedívat, odešel opět do jiné místnosti. Napjatě jsem čekala, co bude následovat. Přinesl americkou pásku, přivázal mi zápěstí ke kolenům a šátkem mi zavázal oči. Od té chvíle už jsem je vzrušená čekala co mi můj pán udělá. Cítila jsem nárazy důtky na má prsa i kundičku. Cítila jsem jak mi důtkou projíždí mezi pysky. Střídaly se rány s jemným přejížděním. Pak jsem cítila něco jemného na bradavkách, které už trošku bolely. Nevěděla jsem co to je a nevím to doteď. Najednou jsem ucítila něco uvnitř, můj pán pořídil nový vibrátor a má ostnitý dráždiný povrch. Pán mi opět rozvázal ruce, ale oči pořád zavázané. Jednou rukou jsem mu rozepnula kalhoty a sundala trenýrky. Jazykem jsem jej začala dráždit na jeho tvrdém penisu. Můj pán mi umožnil změnou polohy jej ještě lépe dráždit pusou. Do druhé ruky mi mezitím dal vibrátor se kterým si toteď hrál on. Chvíli jsem si ještě přejížděla po kundičce, ale když jsem slyšela, že se můj pán vzdálil, začala jsem vibrátor olizovat. Teprve teď jsem poznala jeho pravý tvar.
Kam zrovna odešel pán nevím, ale poslušně ležím. Při návratu mi poručil vstát.Rozstřihl mi pásky na prsou a sundal mi šátek z očí. Konečně jej zase vidím, vždyť jsem se na něj celý půlrok těšila. Převedl mě do pracovny, kde mě přehnul kozama na stůl. Chvíli mě dráždil zezadu a pak do mě zajel. Cítila jsem každý jeho centimetr v sobě. Vyjel ze mě a otočil mě abych si sedla na stůl. A opět do mě zajel. Kotníky jsem měla chvíli ve vzduch, chvíli na jeho ramenou. Já jsem si užívala pohled na něj a na jeho tělo jak přiráži do mé kundičky. Najednou přestal a odstopil od stolu a rozkázal mi "Vstávej!". Když jsem se k němu postavila tak mě tlakem na ramena potlačil kleknout a kouřit jeho penis. Tím jak jsem byla zrovna vzrušená se mi to moc nevedlo. Chtěla jsem aby mě pán dovedl k orgasmu. Ale místo toho jsem mu mohla jen kouřit. Poslouchat se hold musí.
Po chvíli mi řekl jasně "Obleč se a jdi. Dneska si více nezasloužíš!". Během oblékání se ještě díval na mé tělo. Sám přiznal, že ještě na něco myslí, ale neřekl mi na co. Snad se to dozvím dříve než za dalšího půl roku.
Když jsem dojela domů koukám na kozy a jsou tam linky od stahovacích pásků a vnější půlky dvorců jsou celé modré a fialové od výprasku. Přesto ještě večer bolestivé prsa dráždím a myslím na to, co mi udělá příště.