Jak žena našla dokonalého muže

15.12.2013 10:29 · 1.266 vistas BDSM_martim

Byla jednou jedna žena. Věkem již dopělá a rozumem též.
Co jí však už chvíli tížilo, byla samota. A jelikož se doma nudila, založila si profil na pochybném erotickém serveru.
Ač jí už dávno nebylo 15 let, stále vypadala hezky. A tak vzala foťák a nafotila odvážné erotické fotky, někdo by řekl: "až porno fotky".
Fotky dala na onen web a byla velmi potěšena hezkými i zvrhlejšími komentáři.
Pak, ale jí čím dál víc začali obtěžovat muži. Neuměli ji slušně oslovit, ani pochválit.
Mrzelo ji jak se snažila a jediné co slyšela bylo: "Jestli si nechce zašukat" "že má krásné kozy a kundu" "že je čubka" atd. atd.

Najednou začala ztrácet naději.
Fotky po čase stáhla, vyplněný profil se zmrskl na informaci, že nehledá sex, že hledá partnera jen na vážný vztah, že nadrženci nemají otravovat atd. atd.

Ale občas tu byly i vyjímky, se kterými se dalo psát a chatovat. Nebylo jich moc ale byly. Vždycky to, ale na něčem ztroskotalo. Buď dotyčný nedorazil ani na schůzku, nebo naopak byl na schůzce úplně jiný, než jak vypadala když si psali. Nebo se ji nelíbil jeho věk. Sice si třeba rozuměli a všechno bylo fajn, ale pak zjistila že je mladý. Anebo byl naopak moc starý.
Když pak někdo vyhovoval věkově, nelíbilo se jí že umí vařit. Nebo že má dlouhé vlasy.

A tak se uzavírala čím dál víc do sebe, chodila čím dál míň na schůzky, komunikovala čím dál míň s lidmi.

A pak se to stalo:
Běžný nudný den, přišla unavená z práce a jako obvykle nevěděla co dělat a šla na onen pochybný server na chat. On ji oslovil, hned ji zaujal. Byl krásný, vtipný, měl o ní zájem, taky hledal vážný vztah a atraktivní dokonalou ženu. No prostě slovo dalo slovo a šli na shůzku.

Byla netrpělivá, ale on přišel byl krásný, bohatý, zdravý a dokonalý. Byla unesena natolik, že hned na další schůzce ho pozvala k sobě. Sex byl krásný. Sexovali několik hodin, vyzkoušeli mnoho poloh a pozic po celém bytě, pak po celém paneláku a nakonec po celém městě.

Po několika dnech mu chtěla napsat, že ho miluje, že ho chce znovu vidět, ale jeho profil byl zrušený. A tak vzala telefon a napsala sms, ale ejhle sms se vrátila že číslo neexistuje.

A tak žena našla pana dokonalého.

PS: Příběh je zcela smyšlený, podobnost s realitou je čistě náhodná, ale podobnost s lidmi náhodná není.