trocha upřímnosti

14.9.2014 04:21 · 993 vistas BDSM_martim

Važení pánové,
to co napíšu, neberte prosím, že bych Vás chtěl nějak kárat, ale pokud si z toho něco vezmeme k srdci, třeba bude svět lepší. A pokud ne, jsem prostě další debil na netu.

Zamysleli jste se někdy nad tím proč končíme třeba i tady a hledáme tady ? Obvykle to není pro to, že jsme všichi krásní, dokonalí a sebevědomí.
Ostatně nikdo není dokonalý že ?

Ovšem když občas vidím co někteří a nejen tady ve skupině, ale i v jiných, nebo na i celkově na netu provádějí, tak je to smutné.
Ano chápu samota je zlá, taky to znám.

Ale když ze sebe děláme voly a jestě se divíme, že nás ženské nechtějí tak je to smutné.

Co se často opakuje:

řiťolezci - píšou často, pravidelně a komukoliv jen když mají podezření, že je ženská, jak je krásná, dokonalá atd atd.

Samozřejmě, že každou ženu jistě potěší nějaká ta lichotka, ovšem pokud to začnem psát často a nedej bože více lidem, začne to být otravné.

nadrženci - tato skupina si často plete seznamku, s bordelem, kde si zadarmo zašukají jen pro to že všem napíšou krátké věty typu "Hledám holku na večer." "Která má teď čas" atd atd

Tedy nic proti sexu, ale ani prostitutky nedělají zadarmo, ale zatímco co prostitutkám stačí zaplatit, tak naše půvabné ženy musíte umět sbalit, okouzlit, získat si důvěru, přesvědčit že jste ten pravý. Což se dělá dost těžkou když to zkoušíte téměř na každou.

puberťáci - chovají se jako malé děti, nejčastější model je, že když se ženu snaží sbalit jsou na ni jako med, slibuje modré z nebe, dokonalost až za roh, atd. A když je žena odmítne, nevzmůžou se na nic jiného než ji urážet a nadávat, že ona je ta špatná, že je kráva atd atd. Bohužel někteří dovedou být velmi nevybíravý. A pak se ještě paradoxně baví, že se s nimi nikdo nebaví.

slibotechny - "já udělám to" "a já udělám tamto" "Jasně všechno umím, všechno znám, všechno udělám a všude jsem byl 3x"
A nakonec jen hromada keců a skutek utek, obvykle nedojdou ani na rande, nebo naopak ta bublina dřív či později praskne a obě strany jsou rozčarovaní. Ona jak mohla být tak blbá, on co se stalo:

děvkaři - ne každý hledáme vážný vztah, rodinu, kopu dětí. atd atd. Jenže se najdou notorici, kteří záměrně lžou, manipulují se ženskou a ve výsledku si párkrát užijí a ženská o nich neslyší.

analfabeti - takoví obvykle ani pořádně nečtou co ženská píše, neobtěžují se číst co má o sobě v profilu atd. A pak jsou překvapeni že on je z Ostravy a ona z Varů. V horším případě si naivně myslí, že jeden z nich nebo oba budou ochotně cestouvat přes celou republiku.
Zrovna tak jako třeba 20 leté děcko napíše 40 leté ženě, i když má žena někde uvedeno že hledá od 30 let a výš

zkoušeči - prostě to zkoušejí, někteří jsou schopni hromadně rozesílat holkám jako jsou dokonalé, krásné, jestli by nešli ven atd. atd:
Tato skupina bývá často spojena s předchozí. Pánové prostě zkoušejí štěstí a vlastně je nezajímá na koho.
V horším případě jsou schopni napsat ženskému profilu, který nemá žádné vlastní fotky, jak je krásná a jestli by někam nešla, jestli si nechce povídat, atd atd.

Našlo by se i spousta jiných rysů a taky i spousta kombinací.

Abych to shrnul:
Dělejte si co chcete, ale vězte že ženské nejsou krávy co skočí na první debilní kecy. Jelikož volných mužů je spousta a žen málo, uvědomte si jednak že máte obrovskou konkurenci takže vykřik typu "hledám ženskou" je jako prd do Šumavy. A zrovna tak si uvědomte, že ženy bývají často třeba i šeptem nebo soukromě pod palbou mužů, takže mohou být podrážděné a dalšího takového člověka poslat hned z patra do prdele.
Ženy jsou velmi často hezká stvoření pokud na sebe alespoň špetku dbají. Každá z nich má něco do sebe. Ale jsou křehké a volové kteří neumí nic jiného než myslet ptákem jim moc nepomohou.