Čekání

19.11.2015 13:03 · 1.457 vistas Pativ

Dnes mám domluvený mrd přes Skype. Kameru mám namířenou na mou postýlku a čekám, než mi zavolá má paní. Samozřejmě, že jsem se řádně nachystala. Na nožkách mám lesklé podvazky připevněné k podvazkovému pásu. Obula jsem si lesklé kozačky, které mi krásně obepínají lýtka a dělají mé nohy na pohled mrdavějšími. Tělo mám stažené v korzetu, který mi pěkně fixuje i krk. Na hlavě mám latexovou masku a paruku s krátkými bílými vlasy. Na ruce jsem si nasunula dlouhé latexové rukavičky. Copak asi budu muset mé paní předvádět?

Miluji podvázané koule a hrátky s nimi. Podvazuji si je kovovým kroužkem, kterým nejprve podeberu koule a poté jej sepnu nad kořenem čuráka. Musím se při tom maximálně uvolnit, protože koule stažené vzrušením podebrat nejdou. Jelikož mám dokonalé vyholení, naběhlé koule se mi krásně lesknou a slastí reagují na sebemenší podnět. když mi nějaké děvka laská naběhlé koule jazykem, vždy mi při tom cuká v čurákovi a z dírky mi vyteče malé množství předmdky. Tuto voňavou kapičku nechávám slíznout jako ochutnávku mých vnitřních tekutin, které čekají uvnitř. vystrčené koule vpřed mi dělají pěknou bouli na mých upnutých šatičkách. Každému, kdo mě chce mrdat, musí být na první pohled jasné, s jaká děvka se mu ukazuje. Stažené a naběhlé koule mi též uvolňují prostor mezi čurákem a anální dírkou. Miluji, když mi někdo jazykem ojíždí navoněný análek a při tom nezapomene laskat čárku, která k němu vede od mých koulí. Tato procedura mi spolehlivě uvolňuje sevření v zadní dírce, která začne lačnit po zásunu.
Úplně cítím, jak mi slast začne pulzovat v růžovém svěrači. Ten je schopen krásně obejmout každý předmět, jež by chtěl prozkoumat mé vnitřnosti. Dnes mám nachystaný umělý čurák o průměru 7 cm, takže se budu muset pořádně rozmrdat, abych jej přes můj svěrač narvala. Miluji, když mám takto pěkně protažený a zozmrdaný análek a nějaké mrdna si s ním hraje. Když je ještě pěkně vláčný dokáže se na povel hbitého jazýčku roztahovat a stahovat jen podle slastných pulzů, které kolem svěrače cítím. Hrozně ráda též dávám z análu napít. Zbožňuji prasárny, kdy mě nějaká děvka vymrdá a naplní střeva mrdkou a tu já postupně, spolu s análními šťávami, vytlačuji ven. Výsledný koktejl nechám vylízávat a já si jen ochutnávám nabráním na prstík. Také miluji, když si nechám pořádně naplnit střeva mlékem a anál zacpu nafukovacím kolíkem. udělám si procházku, aby se ve mě vše pořádně usadilo a potom si kleknu na postel potaženou igelitem. Cítím, jak mléko smíchané s mými análními šťávami chce ven. Když mi potom nějaká prasačka vyndá kolík z análu, stříkám směsku na její prasácký obličej. Potom se jako dvě chlípné kurvy válíme ve vystříklém koktejlu a navzájem jej se sebe olizujeme.

Nyní ležím s nohama roztaženýma ke kameře a jsem připravená plnit příkazy mé paní...