Silvestr

31.12.2015 14:58 · 662 vistas Megana

tak je tu zas po roce, nebo jaký době. Opět mi nic neříká a těším se do pelechu (ráno vstávám do práce) ostatně jako skoro každý rok.

Tohle povinné slavení mě nic neříká. Skoro jako Vánoce. Spousta lidí tu bilancuje, co bylo, co udělá, co neudělá, co by chtěl, co by neměl.....

Přeji Vám všem krásný ten následující rok, který nás čeká.

Já osobně to vlastně nijak nerozlišuji jestli to je tento nebo příští rok.

Ale abych Vás trochu nasrala a pošťouchla....měla sem nádherný rok, poznala jsem spoustu báječných lidí a to nejen odsud. Děkuji Všem, že jsem měla tu možnost Vás poznat.

A hlavně prožila sem nádherný rok s úplně báječným chlapem. Takový o kterém jsem ani nedoufala. Miluji ho a zdá se, že i on mě.
Neuvěřitelně mě rozmazluje, dělá mi každé ráno kávu a budí mě tak jemně, že občas mám problém stihnout jet do práce :-)))) o víkendu mi nosí snídani do postele. A ještě před tím mě krásně ošuká.
Snáší všechny mé nálady a dokonce i mé šílené nápady. Nejen, že ho neděsí (nebo to výborně maskuje), ale dokonce z nich bývá i nadšen. Je prostě báječný. Děkuji, že si lásko.

Takže vzkaz pro ostatní: milujte se a množte se, nebo si jen užívejte života, jak jen to jde, protože nikdo neví co bude zítra.........

PS: jo a shazovat nic nebudu, v neděli jsem shodila 250 kg během 3 vteřin, takže mám vybráno na spoustu let dopředu