Mrdačka na inzerát

12.5.2016 11:59 · 2.717 vistas Pativ

Na můj inzerát kdy jsem sháněl podobně ujetého kamaráda na hraní se ozvalo mnoho týpků, ale ani s jedním nešlo z různých příčin zrealizovat společnou akci. Až jednou. Vyměnili jsme si pár horkých zpráv a po zjištění, že jsme naladěni na shodnou notu jsme domluvili mrdačku. Poslední vzkaz zněl jasně. Vezmi si sexy oblečky a v 20:00 přijeď na parkoviště vlakové nádraží.
Celý den jsem byl jak na trní. Pořádně jsem se nachystal, sbalil oblečky a botičky a vyrazil jsem. Na parkovišti jsem stál pár minut, když k autu přišel on. Otevřel dveře a přisednul na sedadlo spolujezdce. Vyrazili jsme k němu domů. Náš hovor postupně přešel na bavení se o to, co koho zajímá. Perverzní řeči nás oba vzrušily. Cítil jsem jak se moje péro napíná v kalhotech. Chtěl jsem zjistit jak je na tom on. Jenže on mě předeběhnul. Položil ruku na moje stehno a jemně ji sunul do mého rozkroku. Potom jakoby potěžkal mého čuráka s koulema. Oplatil jsem mu to stejně. Budeme dobré kurvy. Vyhrkli jsme skoro současně.

Po příjezdu do Petrova bytu jsem vybalil oblečky a spolu s Petrem jsem si je probírali. Převlečeme se současně, navrhl on a šel pro ty jeho. Budeme si říkat v ženském rodě, OK? S chutí jsem přitakal. Už ani nevím, kdo se začal svlékat první. Oba jsme se navzájem pozorovaly a čekali, kdo první ukáže čuráka a díru. Nerozhodnou situaci vyřešil Petr, tedy Petra, kdy řekla, ať jí pomohu stáhnu tanga. Klekla jsem si před ní a uchopila jsem krajkový okraj kalhotek. Stáhla jsem je ke kolenům a před mou pusinkou se napřímil Petry klacek. Nevěděla jsem co honem dělat. Sáhni si, pobídla mě Petra. Vzala jsem tedy její klacek do ruky a jemně stiskla u kořene. Můžeš jej políbit, řekla, či spíše prosila. Olízla jsem ji špičku čuráka kolem dírky. Mé vzrušení bylo dokonalé. Zvláště, když obdobně sundala kalhotky z mého těla Petra, která navíc prstíky přejela mou čerstvě vyholenou růžovou dírku. A to byl teprve začátek. Naše čuráky byly napjaté a čekaly na mrdací akci. Ve svěračích našich análních kund nám pulsovalo vzrušení a k výstřiku byly v našich útrobách přichystány dávky horké mrdky. Nemohl jsem se dočkat, až se z nás prostřednictvím rajcovních oblečků stanou pravé anální kurvy, které si v sexu nic nedarují.

Potom jsme se daly do oblékání. Já si natáhla bílé lesklé podvazky, Petra tělové. Obě jsme si oblékly stahovací korzety. Já si na nožky obula vysoké bílé kozačky na platformě. Petra podobné, ale v černé barvě. Dle dohody jsme si nasadily na hlavy černé kukly s otvory na oči a pusu. Naši vizáž doplnily paruky. Potom jsme chodily po pokoji a navzájem se pozorovaly. Naše chůze byla díky vysokým podpatkům nejistá. Pozorovala jsem, jak se Petře kýve její nabušený čurák a jak se jí při chůzi kroutí její zadek, ve kterém má nenasytnou růžovou díru. Nemohla jsem vydržet, až ji ochutnám. Musíme si promazat kundy, navrhla jsem tedy. Petra přinesla lubrikační gel a umělého čuráka. Klekla si na čtyři a řekla. Promaž mi ji. Nakapala jsem gel na její vyšpulenou, krásně oholenou díru a vzala do ruky uměláka. kroužila jsem s ním po jejím svěrači a mírně zvyšovala tlak na něj. Petřin svěrač odolával, ale můj tlak se stupňoval až začal pomalu mizet v Petřině díře. Vysunula jsem jej, nakapala hodně gelu a začala znovu dobývat její díru. Tentokrát svěrač povolil rychle a já mohla umělákem jezdit dovnitř a ven. Když jsem uměláka vyndala, neodolala jsem mým vnitřním pudům a začala jsem její pulzující anální kundu lízat. Petra se snažila otevírat vchod do své perverzní kundy a já lízala tak dlouho dokud jsem neslízala veškerý gel a šťávy, které jí ze zadku vytekly. Petřiny lehké steny mě ujistily, že je jí to moc příjemné. Potom jsem přišla na řadu já. Petra mi to oplatila stejnou mincí. Už se nemohu dočkat, až mě Petra chytí za půlky a protáhne mi prdel jejím masitým čurákem. Věřím, že do mě napumpuje mnoho horké mrdky, kterou, společně s mým střevním koktejlem, vylíže do poslední kapky.