Jeden črvrtek... povidka :)

11.2.2017 17:03 · 598 vistas novalogic

Byl únorový čtvrtek odpoledne, venku mrzlo a lidé se přesouvali z tepla do tepla.
Už dlouhou dobu jsem měla na tebe chuť a protože jsi říkal, že po čtvrté hodině už býváš na firmě sám, zkusila jsem štěstí a zavolala ti, zda-li máš čas, že bych se za tebou stavila. Tvá odpověď "Klidně se stav, rád tě uvidím." mi vrhla do hlavy bláznivou představu, že si tě dneska užiju.

Přijela jsem k tvé firmě a zavolala ti, aby jsi mi přišel dolů otevřít. Čekala jsem ve vytopeném autě, maličko nervózní a nadržená jako stepní koza. Cítila jsem, že se maličko třesu a jako bych cítila tlouct mé srdce. Už tě vidím přicházet ke dveřím, rychle lapnu kabelku a opouštím teplé auto.

Otevřeš mi dveře a já rychle vklouznu dovnitř. Dáme si pusu a obejmeme se. Ruka jakoby mi sklouzla k tvému zadečku. Děláš, že jsi si toho vůbec nevšimnul a přecházíš tento můj pokus náznaku, nač myslím. To mě vyloženě dráždí a vytáčí zároveň.

Zašli jsme k tobě do kanceláře. Usadil jsi mě k podlouhlému stolu a sám jsis sednul do čela. Chvíli si povídáme o všem možném, během toho mi už v hlavě běží myšlenky na sex a jak začít. Začínat mi nikdy nedělalo problémy, ale tebe tak nějak ctím. Musel jsi to vycítit, ale hrál jsi nedostupného.

Napadlo mě ti říct, ať jdeš blíže. Sice neochotně, ale přisedl jsis vedle mne. Při konverzaci se tě začnu dotýkat. Snad mě prozradily mé mrduchtivé oči, nebo jses rozhodl už mě přestat trápit. Vzal jsi mi ruku a přitáhnul mě k sobě.

Odsunul jses od stolu natolik, abych si mohla sednout na tvá stehna obkročmo. Tvé ruce mi stisknou zadeček a pokaždé se tak přiblížím do tvého klína a když mi rukama zajedeš pod halenku, tak ti začnu přejíždět po klíně svou nadrženou lasturkou. Cítím jak krásně tvrdneš. Tvé ruce už osvobodily kozy z podprsenky. Chvíli je jen mneš, pak stlačíš naběhlé bradavky. Vstanu z tebe a poprosím tě, aby jses postavil.

Kleknu si před tebe, rozepnu ti kalhoty a vysvobodím tvůj naběhlý, tvrdý penis. Nasliním si jej a začnu si tě kouřit. Střídám penis, koule, cpeš mi jej až do krku, slzy mám na krajíčku. Řekneš mi, ať vstanu a přehneš mě na stůl. Stáhnu si kalhoty a ty zkontroluješ, jestli je lasturka dostatečně mokrá. Přímo z ní teče vzrušením a tak můžeš zarazit až po koule.

Cítím tě hluboko a začnu se na tebe přirážet. Plácneš mě po zadku, vidíš že se mi to líbí. Za chvíli už mam prdel červenou. Krásně mi hřeje. Vyhrneš mi blůzu, chytneš kozy a na chvíli bereš přiřážení ty. Jsem šťastná, jako by jsi věděl, jak to mám ráda. Chytneš mi vlasy a přitáhneš si mě.

Vyklouzneš ze mne a sedneš si na židli. Sednu si na tebe a začnu tě vyjíždět. Tvé ruce si pohrávají s kozama, chytají mi pas a naznačují požadované tempo, stiskají zadek a pak ti prstík přejede po análů. Cítíš mou reakci.

Tělem jako by mi projel elektrický výboj. Setřeš prstem něco z mé šťávy a zvlhčíš mi análek. Prstem přejíždíš po něm a zajedeš dovnitř. Prozradím ti, že mám v kabelce malý vibrátor, kdyby sis chtěl... "Tak mi jej podej." Musím vstát, kabelka je daleko. Podám ti malého pomocníka. Navlhčíš jej v lasturce a ještě jednou setřeš mou šťávu prstem. Opřu se o stůl. Naneseš ji na analek a opatrně zasuneš hračku. Potom penis zasuneš do lasturky.

Zkoušíš jaké má hračka vibrační programy a intenzity. To už ovšem já nevydržím. Rozpadnu se před tebou. Ještě že jsme tam už opravdu sami.

O tebe se postarám pusou. Kouřím, olizuju a jemně dráždím zubama nejen penis a koule. Už cítím, jak ti cuká v koulích. Vystříkáš se mi do pusy. Spolykám vše do poslední kapky, ještě jazykem olíznu i zbytky z koutků.

Srovnám oblečení, schovám hračku a spokojena odcházím. Ve dveřích ti ještě řeknu, že snad se příště o mou prdel postaráš ty.

Venku v autě ti ještě napíšu zprávu"Děkuji..." a spokojená odjíždím.