První vyhrání

5.3.2017 14:25 · 700 vistas spokojeni

Když jsme si tady dali první inzerát a skoro obratem se nám ozval jeden senzační pár (jestli to čtete, tak zdravíme a myslíme na vás), mysleli jsme, že to je celkem běžné a samozřejmé. Jsme na stránkách pro lidi, co mají liberální přístup k sexu, všichni tady v podstatě chceme to samé, jen to někdo má rád třeba tvrdší nebo, co my víme, v převleku za kosmonauta nebo za doprovodu vážné hudby. Od toho jsme tady, aby se snáz našli ti, co jim to spolu bude ladit.
Ale ouha! Naši kamarádi nejmilejší teď mají jiné, závažnější věci na práci, než sexuální dovádění (to se stane, vloni to díky pracovnímu vytížení skřípalo zas nám). A tak jsme zkusmo koukli na pár inzerátů a vyměnili pár řádek.
No, žádná hitparáda a pár důvodů k zamyšlení. Ona ta formální logika je docela prevít a pokud se nad zněním některých inzerátů zamyslíte - např. něco jako: Hledám pár, který by svedl mého muže. On nic netuší, je to pro něj překvápko a jeho tel. číslo vám pošlu mailem.
No, nevíme jak vy, ale pokud by někomu z nás z ničeho nic volali zcela neznámí lidé s nabídkou sexu, asi bychom alarmovali policii.
Nebo: Ráda se seznámím s jakýmkoliv párem, hlavně pošlete foto jak civilní, tak odvážné, nejlépe odvážné i s obličejem kvůli posouzení sympatií (požaduje někdo, kdo nemá galerii a v profilu se dočtete jen to, že by měl být žena). Představa, že někdo disponuje našimi sexy fotkami (včetně obličejů) a tapetuje s nimi sociální sítě, pokud mu odmítneme posílat každý měsíc přiměřenou finanční částku…
O „párech“ které přeruší kontakt při návrhu, že si vše po telefonu domluví děvčata mezi sebou, ani nemluvě.
Jak se říká – „První vyhrání z kapsy vyhání“. Asi bude rozumnější a jistější počkat, až kamarádům pominou starosti a pak to s nimi pěkně oslavit.