Chlapi byli vždy prasata

25.3.2017 07:54 · 1.679 vistas gapore

a ošukali by vše, co má díru mezi nohama.
Navíc je to potvrzené i vědecky. Já vím, že většina lidí na Amatérech i Na Rožku ví, že vědci jsou nevzdělaní a primitivní blbci, kteří by navíc, narozdíl od lidu prostého a chytrého, většinou nevolili kobliháře, ale...
Ale vědci prokázali pomocí Y-chromozomální DNA, že už naši prapapředci s klidným svědomím šukali neandrtálky. Těm nadržencům nevadilo, že neandrtálky byly mnohem hnusnější než samičky homo sapiens a saipens k tomu.
Vůbec se neholily, takže měly nejen chlupatý klín, ale celé tělo (dokonce i prsa), umývaly se jen při jarním tání a při orgasmu řvaly tak, že se plašili i mamuti.
A zatímco samičky našeho moudrého lidského rodu si poctivě každý den pazourkem holily každý chloupek od nosu po kotníky, koupaly se dvakrát denně ve studánce a nanášely na tělo vonný prášek z levandule, neandrtálky se líně rozvalovaly na stráních a u ohňů, nohy rozcapené, už na dálku pižmem páchnoucí a jeskyně k zásunu vždy nachystané.
Chlapi jsou prostě nemoudrá prasata. Jak uvidí díru, hned by ji ošukali. Neandrtálka neneandrtálka. Hlavně že kundu nastaví a podrží.
Přeji vám a vašim dětem hezký den.