Budu muset změnit server

4.4.2017 09:22 · 1.964 vistas gapore

Zatím co se chystám na cestu do Jiljí, abych se nenudil, zaskočím se občas podívat na amatérské stránky profesionálních kuchařů amateri.com.
Jenže co se tu, k ďasu, stalo?
Moje oblíbené recepty na řízky stokrát jinak nikde, jak naložit krkovičku ke grilování tu nečtu a o odstranění mastných skvrn z kravaty po špekáčcích už taky ani muk. Sice kozy a mušle tady občas jsou, ale třeba o tom, jak připravit kůzlátka k velikončnímu obědu ani čárka.

Zato rýmovánky a poezie v každém blogu.
Ale přitom šukací verše jako od klasika J.V. aby pohledal:

Eroticko-skakologická epopej,
při níž se za ocas nechytej,
nesahej při ní na kundu,
jinak upadneš ve bžundu!

To jen samá včelička, motýlek, ale wifi nikde.

Nejde na vás, amatéři, jaro? Nakonec ještě admini povolí, že v galeriích budou jen samé květinky, bylinky, krajinky a pánové v budou mít v profilovkách místo hrdě vztyčených čuráků fotky rozhleden, hradních věží a památných stromů a dám se na islám. Tam mám jistotu, že až umřu, čeká mne plný ráj nadržených panen.

Budu muset asi změnit web. Protože zatímco na emimino maminky nadrženě vyzývají každého, i hodného kreténa, k šuku a včelařky na webu medonoska.com už nastavují svoje stydké pysky včelkám, amatéři a matérky, jako by se stali přes noc romantickými stydlíny.

No nic, jdu na diskuzní forum na webu celibat.cz, řeší se tam docela zvláštní, pikantní a velmi zvrhlé způsoby masturbace. Třeba Velký mořský koník je technika hodná vyzkoušení.

Znáte ji?

P.S. Umí ještě nějaká amatérka vůbec napsat zašukací vzkaz?