Bublanina

8.11.2017 06:28 · 419 vistas sexi40tka

Ahojte...
chcem sa podeliť o svoj názor na niektoré veci, ktoré sa nám tu stávajú asi každému. A každý z nás ich vnímame po svojom, tak ako to cítime. A je fajn, že veci nevnímame rovnako... Rôznorodosť je úžasná vec a každého z nás posunie ďalej.. ak to dovolíme.

Takže k veci.

Dala som si inzerát. Asi väčšina z nás také niečo už urobila.. možno raz, možno viackrát... A jasné, že začali prichádzať odpovede. Možno jedna, možno dve a možno strááááááááášne veľa.
Tak ako aj mne prišlo strašne veľa odpovedí na inzerát. A nie na každú som chcela odpovedať. A priznávam bez mučenia, že dôvodom nebola vždy vec, že muž by sa mi nepáčil. Práve naopak. Krásne telo (lebo veľa z nás tu nemá fotku tváre) super napísaná správa, proste neodolateľná ponuka.
Tak si poviete no a teda žena nerozhodná aký si mala problém neodpovedať. Daj nech nás mužov poučíš.
Jednoduchá, netrpezlivosť druhej strany. Ku krásnej správe ako má záujem, aký je samec a ako zvláda uspokojiť ženu prišla aj druhá správa. Niekedy aj tretia alebo aj viac.
Si mohla aspoň odpovedať. Si tak namyslená, že ani neodpovieš. Si chudera čo si namýšľaš.... tak podobne......
A možno iba stačilo vyčkať kým sa preťukám k správe a nadržane odpoviem. Možno, vy muži vnímate, že ak žena neodpovie obratom tak neodpovie vôbec.
A ak sa rozhodne neodpovedať nemá na to nárok? Veď každý z nás sa máme právo rozhodnúť či odpoviem alebo nie.
Prišiel mi aj názor, že slušnosť káže odpovedať na každú správu, ktorá mi príde. Či kladne alebo záporne ale mám odpovedať....
Smiem sa spýtať prečo? Veď ani jeden z nás neodpovedá na všetky inzeráty, ktoré sú uvedené v zoznamke. Môžem mať za to, že ak si pozeráme niekoho inzerát ihneď nás to zaväzuje odpovedať? Veď slušnosť káže, lebo si si pozrel môj inzerát.
Nie, nejde o žiadnu slušnosť. Ide iba o očakávania, ktoré máme a ktoré nám druhá strana nesplnila.
Každý sme tu lebo hľadáme niekoho na sex alebo len preto, že máme radi sex a píšeme o ňom alebo tu máme iba fotogalériu s fotkami. Každý z nás pre niečo iné.
A každý z nás má pocit jedinečnosti. Ten pocit je náš a je super, že ho máme ale druhá strana má možno inú predstavu o jedinečnosti....
Niekto chce chudučkú žienku, niekto moletku, niekto mladú iný staršiu... jedna žena túži po tehličkách na bruchu a druhá o bradatom Vikingovi... Každý z nás hľadá to svoju po čom mu duša piští...
A očakávať od niekoho že mi odpovie, lebo pre mňa je to „slušnosť“ je ako keď očakávam, že sa páčim každému mužovi... Proste príde sklamanie.
Nie, odpovedať nemusím každému.. Mám právo sa rozhodnúť .. A ani nie som povinná naplniť každého očakávania...
Je to ako s koláčmi. Ja milujem bublaninu. A verím, že väčšina z nás. A viem aj to, že každý z nás bublaninu robí inak. Ale to neznamená, že tá moja je tá pravá a niekoho iného už nie je bublanina. Vždy je to bublanina. Iba každý milujeme niečo iné.
A ak očakávam, že mi muž prinesie svoju bublaninu a tá bude taká akú milujem ja, príde veľké sklamanie. A ak budem trvať na tom, že len tá moja bublanina je tá TOP tak je viac ako isté, že si ju celý život budem piecť sama.
Jednoducho sme rôzny a to je na tom super. A je len na nás či akceptujeme rôznorodosť alebo trváme na našej pravde a očakávame, že sa ľudia budú chovať ako chceme mi. Alebo budeme trvať na tom, že práve naše rozhodnutie je to správne a hlavne slušné.

Takže toľko k akceptácii, slušnosti a rôznorodosti na tejto stránke.... Je to môj názor a akceptujem, že možno nebudete súhlasiť.... a možno v niečom áno a v niečom nie.... isté je, že moja bublanina je zásadne bez pšenice, bez ovocia, ktoré má kôstky (vždy ich vyberiem) a bez mrvenice na vrchu koláča. Ale vždy je to bublanina....

Prajem krásny deň plný lásky, sexu, pochopenia a rôznorodosti