Konec psaní povídek

13.5.2018 14:04 · 1.450 vistas Rjanolinka

Jak jsme skončili s psaním povídek pro amatéry

Moc nás baví psát erotické povídky. Velmi pěkná jsou vaše komentáře a hodnocení. Ty jsou velkou motivací, aby si člověk na několik hodin sedl k počítači a snažil se sepsat něco, co by bylo erotické a hlavně to mělo hlavu a patu. Nekriticky si myslím, že se nám občas povede i hezká povídka, která je čtivá a snad přináší čtenářům při čtení hezké vzrušení.

V minulém měsíci jsme to s hodnocením dosáhli na 113 kladných hodnocení a tak jsme se těšili na první místo. Jak velké zklamání bylo, když jsme nakonec s největším počtem like nezvládli ani místo druhé a na dotaz administrátorům, proč tedy nevybrali nejlepší povídku podle hodnoceni, nám bylo řečeno, že při přidělování prvního a druhého místa se má dostat na všechny, a protože jsme už jednou v minulosti vyhráli, nemáme tentokrát na amatérskou osušku nárok.

Pro nás je to velká rána. Opravdu jsme měli velkou radost, jak se naše povídka líbila a jak přibývalo hodnocení „To se mi líbí“. Jsme hodně zdrcení, jak tedy server zachází se svými přispěvateli. My amatéři tady zdarma dáváme náš obsah, na kterém pak server vydělává na základě reklamy a předražených VIP členství. Po téhle nespravedlivostí jsme se rozhodli, že nás psaní povídek bude bavit i nadále, ale že je určitě bude zveřejňovat někde jinde, kde si přispěvatelů více váží.

Jinak malý tip pro všechny. Tím, že se tedy povídky hodnotí tak, že šanci na výhru má mít „spravedlivě“ každý – pište několikařádkové camcy bez hlavy a paty a s cenou se na vás statisticky určitě jednou dostane.