Jsi nadržený jak starý cap

21.10.2019 06:04 · 1.181 vistas gapore

Nemusíte nutně nikomu posílat fotky svojí žíly, psát návrhy na nezasloužené zasouložení si, aby vám někdo, koho ani neznáte, neposlal zprávu, že jste nadržené prase. Pak vás dojme, když se jdete na ten profil podívat, že už neexistuje.
Možná, že si z vás jen někdo udělal obětního beránka. Jenže pak vám dojde ještě jedna věc, totiž, že vlastně obětní beránek je zase jenom kozel. Protože je to známá věc u nás, lidí vyznávajících, že alespoň trochu známe naše svaté knihy. A v nich ten, kdo snímá naše hříchy, není beránek, ale kozel. Tentokrát ne Samuelova kniha, ale Mojžíšova nám povídá, jak kněží vylosují dva kozly, na jednom si pochutná ten, jehož jméno nebudu psát a na hlavu druhého se naloží všechny hříchy nás, chlípných erotomanů a nymfomanek a vyžene se živý do pouště. Kozel tak na sobě ponese všechny naše nepravosti do odlehlé země.
Jak jednoduše se pak hřeší, když vím, že se mohu vyzpovídat na ÚV nebo vše svést na nějakého nadrženého kozla, který je Azazel, kozel vypuštěná a rozpuštěný.
Ale raději se po sexu nezapomeňte tak jak tak i omýt.