Od jednoho tajného ctitele

21.7.2020 10:34 · 1.265 vistas 41betynka

Je hezký podvečer. Profoukne sem tam větřík, ještě není Úplně teplo. Čekám na tebe. Potkáme se u metra , máme namířeno někam posedět. Popít , popovídat si, konečně taky jednou bez lidí okolo a spěchu někam na nějakou akci. Strašně ti to sluší. Hezký topík, svetřík, sukně krásně nalíčená.. Úplně mě to odzbrojí. Říkáš že znáš fajn bar kde je klid na pokec. Nechám se vést a povídáme si o všem možném. Za chvilku dorážíme na místo. Vybrala si dobře. Zamíříme do boxu, v podniku je pár lidí, ne narváno, příjemné prostředí. Tlumená hudba z rádia a příjemná obsluha. Dáváme si drink a dál si povídáme. Chvíli se smějeme, chvíli si povídáme vážně, až je nám skoro do breku. Čas příjemně utíká. Drinků přibývá a já čím dál víc nemůžu spustit oči z tebe a z toho jak ti to sluší. Všímáš si toho a začíná se ti to líbit. Začínáš mě pomalu provokovat. Jen trochu , malé náznaky. Pootočíš se, změníš pohled. Necháš si svetřík spadnout z ramen. Nepozorovaně si poposednu blíž k tobě. Krásně voníš, zvláštně až se to skoro nedá dýchat stále. Konverzace se stále víc stáčí na „zlobení“ , romantiku něžnosti a sex.
Dopíjíme drink a místo dalšího tě beru za ruku s tím že se jdeme projít. U baru rychle platím a vycházíme ven. Už se setmělo. Fouká docela silně. Procházíme se podle Vltavy. Od vody jde chlad a ty se zachvěješ. Nabídnu ti že tě zahřeju a bez čekání na odpověď tě obejmu rukou zezadu a přitisknu si tě k sobě. Jsi tak překvapená že se vůbec nebráníš. Po chvilce se dokonce přitiskneš ještě víc a pokračujeme v procházce. Kolem nás prochází spousty cizinců, a párů které uchvátila romantika Prahy. Chvíli si mezi nimi připadám nepatřičně. Oni si dělají romantický večer zakončený někde na hotelovém pokoji. A mi se tu procházíme jako kamarádi – i když v objetí. Kouknu na tebe říkám si na co právě myslíš. Jsi zakoukaná do dálky a myšlenky ti letí hlavou. Zastavíš se, podíváš na mě. Koukáme si do očí, stojíme naprosto nehybně. Pootočíš se – stojíme naproti sobě a koukáme si do očí. Mám chuť přitisknout k sobě a pohladit po tváři. V ten moment sebou trhneš, zaujmeš zpátky pozici vedle mě. Jdeme dál. Chvíli si povídáme, chvíli jdeme jen tak mlčky. Pomalu tě začínám hladit na boku a zádech, jak jdeme. Tvoje překvapení už je čím dál menší. Chvíli to vypadá že si to i užíváš. Začíná to mezi námi jiskřit. V hlavě se mi rodí plán a hned ho začínám realizovat. Navrhuju že se ještě někam koukneme, ale že to není úplně blízko. Nechápavě se na mě podíváš. Rozesmálo mě to. Mávnu na taxík a nasedáme. Už se ničemu nebráníš. Ale malinko udivený výraz ve tváři máš spousty otázek. Už se s těží ovládám. Pohladím tě po tváři a dám pusu na čelo. Začervenáš se ale neucukneš. V tvém pohledu je najednou zvláštní jiskra. Přitulíš se a jemně se začínáme na zadním sedadle jen tak mimoděk hladit. Atmosféra v taxíku začíná houstnout. Nakláním se k řidiči a potichu mu říkám kam má jet. Tázavě se na mě díváš, ale už s tou jiskrou v oku. Sednu si zpátky k tobě se slovy neboj se vím co dělám. Zbytek jízdy je jako v mlze – sedíme a mazlíme se, řidič najednou zastavuje.
Vystupujeme, platím a ty se rozhlížíš kde to jsme. Náměstíčko, rybníček. Vedle něj dům se zelenými vraty ke kterým jdeme. Zazvoním, vejdeme nechám tě stát venku a jdu vše zařídit. Tvoje nejistota je zpět. Začínáš se opět třást. Za chvilku jsem u tebe s klíčem od pokoje. Vezmu tě za ruku a vedu ke dveřím pokoje. Najednou jsme vevnitř a dveře se zabouchnou. Chceš něco říct , ale zastavím tě. Odstoupíš ode mě a promluvíš „ Kde to jsem ? „. Sedám na postel a říkám s úsměvem „ Vždyť dobře víš že u mě by to nebylo možné.“ Další proud tvých slov utnu, stáhnu tě k sobě na postel a vášnivě tě políbím. Strneš a zadíváš se mi do očí. Jsi nádherná jak jsi nezkušená v takovéhle situaci. Líbáme se dál a zase vzrůstá naše napětí. Pomalu začínám zkoumat tvoje tělo rukama. Jeden kousek oblečení po druhém, končí vedle postele. Si naprosto překonána tím co se děje a začínáš si to užívat. Najednou si uvědomuju že tě mám vedle sebe takřka nahou. Zbylo na tobě jen prádlo. Prohlížím si tě – jsi nádherná. Trochu se stydíš , v dalším okamžiku přejímáš velení. Klekneš si nade mě a šibalsky mi vynadáš že já jsem ještě oblečený. Sundáváš ze mě košili a kalhoty. Mezi tím se mi povedlo rozepnout ti podprsenku a ta padá dolů. Máš krásný prsa. Ne nijak velký ale krásně tvarovaný. S úžasně trčícími bradavkami.
Hraješ si přes trenýrky s mojí chloubou. Najednou prudce strhneš trenýrky ke kolenům. Můj penis vystřelí nahoru. Je z tebe naprosto vzrušený. Nesměle ho uchopíš a začneš honit. Už je z tebe cítit jen chtíč a vzrušení. Nevnímáš nic okolo. Vezmeš si ho pomalu mezi rty a poprvé ucítím jaké to je když si s ním hraješ pusou. Si neskutečně šikovná. Měníš tempo – chvíli pomalu, chvíli rychle. Chvíli jen kousek a potom najednou se snažíš ho dostat do úst celého. Hraješ si jen jazykem. Na svůj věk si úžasná kuřačka. Mám co dělat abych se neudělal moc brzo. Odstrčím tě a ujmu se tvého pokladu. Sundám ti tvoje, už promočené kalhotky a poprvé ucítím tvoji kundičku. Krásně voní a je celá natěšená. Sklouznu mezi tvoje stehna a začnu si hrát jazykem. Při prvním doteku ti projede mráz celým tělem. Pomalu pokračuju. Držíš se prostěradla a užíváš si jak ti ji rozhrnuju, hraju si s poštěváčkem se závojíčkama strkám ti jazyk co nejvíc dovnitř. Moc mi chutnáš a tečeš jak řeka . Nechám toho lehnu s a nasměruju si tě nad sebe na 69tku. Dál si užíváme orálního sexu jeden druhému. Přestáváš a šeptáš mi do ucha – chci tě cítit v sobě. Dlouze tě políbím. Mám problém jak se tě šetrně zeptat jestli si mám vzít kondom. Vytušíš to a jen prohodíš - neboj a pojď. Lehneš si na záda a roztáhneš nohy. Nejsi nijak moc vysoká ale takhle vypadáš šíleně rajcovně. Neřekl bych že je v tobě takový ďáblík. Nastavím ho na krajíček a strčím ho do tebe. Vzdychneš. Začínám přirážet – napřed pomalu a postupně přidávám. Vzdycháš a užíváš si každý zásun. Začínáš dýchat rychleji a vzdycháš hlasitěji. Přidávám a v minutě se zatřeseš v nadhernym orgasmu. Stahneš nohy k sobě a já se nemůžu skoro hnout. Po chvilce povolíš a odsuneš se aby z tebe vypadnul. Ptáš se jestli ještě můžu a bez čekání na odpověď si klekneš na 4 a vyšpulíš na mě prdelku. Poloze zezadu nedokážu odolat. Jdu k tobě a strkám ti ho tam až po kořen. Prohneš se v zádech a zasténáš. Vezmu tě jemně za vlasy a do ucha pošeptám že tohle dlouho nevydržím. Sykneš jen nevadí , dělej šukej. Přirážím a sem tam si tě chytnu za vlasy. Máš ji krásně úzkou a když je tam až po kořen je to pro oba intenzivní. Cítím že se brzo udělám. Moje otázka kam to chceš tě trochu rozhodí, ale hned mi odpovíš že na prsa. Otočíš se a nastavuješ mi ty tvoje krásný kůzlátka. V tu chvíli to na mě přijde a postříkám ti jak prsa tak i trochu obličej. Nevím jestli ti to nevadí, ale tvůj úsměv dává tušit že ne.