Cock Cage Den 34

20.4.2021 17:57 · 2.891 vistas CukrAbic

Je sobota. Celý den před námi. Probouzíme se brzy. Ještě v polospánku se tulíme.
,,Jsem nadržená.”
Hlesneš jen tak mimochodem.
,,Chci tě cítit v sobě.”
Pokračuješ. Já s tím nemám problém, ale nečekám že bych ti jí mohl projet svým ptákem. Odemkneš mě. A já k tobě automaticky poklekám a dotknu se už nalitým žaludem tvé kundičky. A chystám se ti jí projet. Instinktivně. Jako zvířátko.
Zarazíš mě.
,,Ještě ne!”
Sakra. No neva. Zadarmo to mít nebudu. Zaměřím se tedy na tebe první prsty. Jemně ti jí přejíždím bříšky prstů. Tak zlehka, že se občas ani nedotýkám. Cítím tvé jemné chloupky, rozehřívající se kůži. Sjíždím po pysku dolů a po stehně nahoru. Přes třísla po podbříšku a opět dolu. Kam mě to táhne nejvíc. Snažím se přemoci touhu do tebe rvat prsty jako zběsilej. Ale po par minutách už se vzdávám a nalubrikovanými prsty vklouznu do tebe. Jen dvěma a jen pomaloučku.
To už mě za něj držíš a musíš cítit tep, který jím prochází. Tu touhu být v tobě. Být spolu. Být celek.
Tak to už by stačilo. Opět si kleknu mezi tvá roztažená stehna. Doslova si ho poleju gelem a chystám se tě už projet. Ve tvých očích není ani známka protestu. A tak pokračuji. Už jen par centimetrů. Teď jsem se dotkl tvého klitorisu. Sjíždím po pyscích k tvému vlhkému otvoru. Pomalu do tebe, kousek po kousku, kloužu. Příval horka na penisu. Nejdřív špičce, pak trochu dál. A dál. Až jsem v tobě celý. Nalehávám na tebe a líbám tě. Dotýkáme se jazyky. Jing a jang style. Odtahuji se a zas vracím. Rychleji a rychleji.
,,Můžeš se vystříkat.”
Sdělíš mi jen tak mimochodem.
,,Ale chci to vidět.”
Dodáš ještě.
,,Tak fajn.”
Pomyslím si. To si můžu dovolit těsnější sevření. Otočím si tě na záda a dávám ti nohy k sobě. Klekám si obkročmo přes tebe a zezadu do tebe pronikám. Špulíš na mě tu božskou prdelku a já vnímám svou nadvládu.
,,PLESK”
Ozve se při prvním plácnutí přes ní. Následované dalšími a dalšími. Do toho tě stále šukám. Tvoje prokrvené půlky se rychle vybarvují a červenají. Vím, že jestli tam ještě nejsem, tak se k tvé hranici minimálně rychle blížím. Alespoň dnes. Takhle po ránu. Už máš i tendence si zadek chránit rukou. Tak si tě pod sebou jen otočím. A pokračuji hned zvostra. A rychle.
Ždímu si ho tvojí kundou, která mě úžasně svírá ptáka. Netrvá to dlouho a už se mi stahují koule. Žalud pulzuje. Vytáhnu ho a začnu si ho nad mojí tebou, mojí kráskou, honit jako smyslů zbavený. Už to na mě jde.
...3...2...1...
rychle mi odstrčíš ruku třímající výstřikuchtivého čůráka.
...teď....
Jen tak naprázdno mi vystříkne jedna, možná dvě kapky semene na tvoje nádherná prsa. Zbytek vytéká, odkapává, kane a zmařený orgasmus dopadá na tvé břicho a chloupky nad pipinkou.
,,Ty potvoro.”
Usměju se... Políbím...
Mohlo to být lepši...?
A co bude teď...?