Síto

12.9.2021 07:07 · 1.963 vistas MiaMia---

Jo, protože to tak opravdu je.

S mym ehm kamaradem, ktery je mi v tom asi hodne podobny a v sexu fakt nezahali, jsme meli takovou zajimavou debatu, na tema jak ty zazitky k nam vlastne prichazeji. Asi jsme klikari, ale nejakymi prazvlastnimi nahodami to chodi samo. To je rada na ty knoury, ze hledaji a nemuzou najit. Tak NEHLEDEJTE. Cim vic totiz budete neco hledat, tak existuje urcitej zakon, neco jako Murphy, ze se to zakonite posere.A naopak to odpudite, zazenete.

Pravidlo cislo jedna zni NECHAT TOMU VOLNEJ PRUBEH.

Muj nejoblibenejsi predmet na vysce krome zahradnictvi- zvedavci meho Instace chapou naprosto presne, plus predesle blogy o Silene zahradkarce.bylo pravo a sociologie, *milovala* jsem sveho starsiho profesora a jeho prednasky a kdyz jsme koncili semestr, dal mi tip na knizku,ktera nebyla v te dobe prave levna uz tenkrat stala neco okolo litru a nakonec jsem ji coby vytouzenou odmenu krome jineho, dostala za promoci. Ta kniha proste nema chybu.

Je fakt , ze kde tady kdyz nic neni ani smrt nebere, mam na mysli ty primitivy, kteri neumeji napsat ani vzkaz bez hrubek.Tak tem ta knizka je fakt k nicemu. Ne.

Proste nechat vsemu volny prubeh a pak se zacnou dit veci. K tomuto blogu me prave vedla ta debata, kde jsem si s chuti zavzpominala na par let dozadu, kdy se toto fakt potvrdilo na plne care, Ze to s kym se seznamujes, si vyberes ty sam podvedomim a to nezajimave proste podvedomi propusti jako sito. Na tom situ zustane to, co tam zustat ma. To kvalitni a to je to CO HLEDAS.

Staci jen par kvalitnich zrnek, ver mi.Ja je našla. Nebo, spíš ony si našly mě.