Netradičné miesta

20.10.2021 12:14 · 1.324 vistas miselin18a

Každý máme tú svoju väčšiu, či menšiu úchylku.
Mne sa páčia erotické fotky na netradičných miestach. Nie také tie, narýchlo fotené skoro momentky.
Ale keď má človek čas sa pripraviť - "naaranžovať". Nemusí sa ponáhľať a môže, si aj fotenie vychutnávať.

Tak sa nám tu prihodilo, že nám amatér ponúkol na fotenie špecifické miesto. Myšlienkové pochody mi hneď začali ukazovať ako by sa dal priestor využiť.
Mladík sa javil celkom milý. Na oplátku sa chcel na naše fotenie len pozerať. Ten kus exhibicionistky vo mne sa zobudil a z predstáv mi začínali celkom vlhnúť nohavičky. Vymenili sme si telefonny kontakt a dohodli sa na druhý deň. Ešte sme si chvíľu písali o tom ako to asi bude prebiehať a vyzeralo, že všetko klape. Tešila som sa.

Druhý deň chlapca asi udrel blesk z jasného neba. Hodinu pred dohodnutým stretkom sa opýtal, či ho naozaj u toho nevyfajčím.
Odpověď bola jasná - Nie. Keď sa dohodneme na fotení, tak tým myslím fotenie. Keď sa dohodneme na káve, tak tým skutočne myslím kávu, keď sa dohodneme na súloži, tak očakávam súlož. Netvrdím, že sa veci v návale príjemných/nepríjemných sympatií nemôžu zvrtnúť, ale prvoplánovo naozaj myslím, čo hovorím.

V tom to prišlo. Zasypal nás výčitkami, ako sa ho snažíme využiť. Bez toho aby som mu sľúbila orál, nikam nejde. Nenechá sa predsa zneužívať.
Oblialo ma to ako ľadová sprcha. Chuť ma v minúte prešla. Manžel, ktorý nemá rád nátlak ho razom poslal do... Proste sme sa slušne rozlúčili.



Zaujímavých miest je dosť, tak nabudúce nám to hádam vijde k spokojnosti všetkých zúčastnených...