Kouzlo doteku

9.12.2021 19:02 · 378 vistas onewhocan

Jsem ten, kdo může. Masíroval jsem intuitivně už od dětství. Když si někdo kolem mne počal třít šíji, cítil jsem touhu cítit svými dlaněmi co jej sužuje. Časem jsem se naučil stuhlost vnímat a postupně i odstraňovat. Úspěšně i neúspěšně, trvale i chvilkově. Trvale to šlo jen u těch, kteří byli připraveni změnit své postoje. K sobě i ostatním. Skutečně masírovat jsem začal náhodou, když jsem vedl zdravotní cvičení v regeneračním studiu. Kolegyně masérka se roznemohla a čekající klientka se mě otázala, zda li bych jí nechtěl zastoupit. Vysvětlil jsem jí jak to se mnou je a že nejsem certifikován, a ona si trvala na svém. Po masáži mi poděkovala, zaplatila dvojnásobnou cenu, s tím, že si to tak přeje. Týden na to mi přišel certifikát s omluvou, že si údaje o mě opatřila z rejstříku cvičitelů. Za deset let mé praxe, jsem se naučil o sobě i druhých mnoho cenných poznatků. Absolvoval jsem v průběhu 8let plné zasvěcení do systému Reiki. Každá masáž je neskutečný zážitek, stále a znova. Masíruju převážně na doporučení, takže je vidění světa těch, kteří ke mně s důvěrou, převážně ladící s mým. Masáž je jeden velký zázrak. Je to terapie, alchymie, léčení....
Díky mé značné senzitivitě vnímám každý pocit procítěný tělem, kazdé vnitřní pohnutí, každou změnu nálady, úzkost, strach, hněv....jako i ustupující napětí, uvolnění, přijetí, pochopení, odevzdání se, touhu, radost. Ten kouzelný pocit důvěry, když se u ženy, kterou masíruji poprvé, otevře touha a vnímá, jak jí využívám k posílení orgánů a drah....že nevyužívám šance a neplením v zahradě, v níž jsem hostem.
Užívám si to takto mnohem více. Díky studiu tantry jsem se naučil tento posvátný dar kultivovat, transformovat a používat k harmonizaci a sebekultivaci.
Každého, kdo to čte jistě napadne myšlenka jestli jsem někdy....ano. Ocitl jsem se v situacích, kdy jsem své znalosti tajemství umění přinášet slast na prosbu masírované zúročil.
Nebránil jsem se ani spontánní touze mi oplatit mojí péči.
Jako muž jsem po sexuální stránce absolutně naplněn. Patřím mezi pár vyvolených, kteří mají tu čest vnímat naprostou oddanost milenčinu. Akt naprosté důvěry a v bezpečí do krajnosti dovedený. Můj pane, jsem Ti zcela k dispozici. Můj Mr. Hyde se má možnost realizovat ve své plné animálnosti.
Ano. Dokonalost doteku může předávat i dominant, užívajíci si submisivitu své subinky.
Ona mění mojí dravost ve své potěšení, transformuje a vyzařuje. Vrací mi jí v podobě světla života. Činí mě uctívanějším, než jsou císaři.
S tímto vnitřním nastavením smím dotekem uctívat dokonalost Božího stvoření, mistrovské dílo spojení těla a ducha v zázraku života. Bez touhy své nevybouřenosti. Radostně, vnímavě a čistě.
Miluji to.