To o mne - časť 29 RODIČOVSTVO

8.4.2023 03:17 · 622 vistas Anayaaa

V srpnu som porodila našu malú lásku a náš život sa otočil o 180°. Bábo dalo zabrať, zmenili sa priority a zmenili sme sa aj my dvaja. V sexe sme boli na tom istom. V tomto jedinom snáď reforma ešte istú dobu nenastala. Pri každej príležitosti sme sexovali dokonca som nevydržala ani 6 nedelku a už v piatom týždni po pôrode som prosila aby sme to zase skúsili.

Ak máte pocit, že vám letí čas, s deťmi je to 3násobne horšie a rýchlejšie. Všetko sa dialo tak rýchlo, že som naozaj nestíhala vnímať dni v týždni a ako mávnutím čarovného prútika mal synátor rok.

Náš vzťah sa dostal do zvláštneho bodu. Dni boli rovnaké, presne som dokázala predpovedať, čo sa bude diať, deň po dni. Náš život sa vmestil do nejakej podivnej bubliny kde ja som doma, muž pracuje a keď príde z práce sme doma ale spolu. S hypotékou, rodičákom a priemerným mužovým platom sme si naozaj vyskakovať nemohli. Mala som doslova pocit, že som uveznená vo svete, ktorý aj keď je krásny, nie je naplňujúci.

S narastujúcimi starosťami, problémami sa aj náš vzťah zmenil. Milovali sme sa, bolo nám dobre ale už to nebolo také ako pred tým. Sexovali sme stále ale to čaro, ten chtíč, to niečo, čo sexu dáva zmysel, sa vytratilo. Spadli sme do nejakého štandartu, kde spolu spíme preto, že nám to ide a je to príjemné a nie preto, že cítime neskrotnú túžbu jeden po druhom. Prestali sme sa pri sexe bozkávať, mali sme natrénované pozície, ktoré boli top, robil ma pravidelne ale celé to bolo také nahrané, nespontánne. Obdivujem všetky páry, ktoré sa do podobného stavu nikdy nedostali. Nás pohltil život, problémy a vlastne celá naša situácia. Vedela som, že dieťa všetko zmení, ale nečakala som, že sa tak velmi zmení môj muž a celý nás vzťah bude už len o tom, že sme rodičia. Možno si myslíte, že som na hlavu ale dieťa by podla mňa nemalo zničiť alebo zmeniť vzťah ludí, ktorí ho splodili. Nechápem prečo sa to takto deje, prečo sa zo žien velakrát stanú frigídne tvory a celý vzťah posunú na posledné miesto v rebríčku.

Začala som mať pocit, že už pre svôjho muža nie som tá bohyňa, tá dokonalá, krásna žena. Telo sa mi zmenilo, z neho sa stal dokonalý tatino a dieťa bolo zrazu na prvom mieste. Nevedela som si to vysvetliť, hladala som príčiny, no nenachádzala som ich.

Asi to tak má byť, no ja som to nechápala. Chýbalo mi to naše čaro, to niečo, čo nás vlastne spojilo. Mala som pocit, že sme spolu len kôli synovi aj keď sme sa naozaj stále milovali. A neskutočne ma to sralo. Chcela som zase ten pocit túžby, chcela som aby sa na mňa zase pozeral tým zamilovaným pohladom. Kde sa stala chyba? Som tak škaredá a tučná? Mám hnusné vykojené kozy? Prečo už nemáme to, čo sme mali. To, na čom sme náš vzťah postavili?