Chceš bejt číča nebo čubka?

20.4.2023 14:03 · 1.109 vistas AllWhatYouuNeed

Je tu další blog z minisérie "Moje úchylky". Předchozí byl o škrcení, pokud jste zvědaví, tak se mi mrkněte na profil. Rozhodl jsem se blogovat už dnes, protože se mi to jednak hodí a 1.máj trávím mimo Prahu (takže i kdybych chtěl opakovat tu akci zloňska, tak to není v mých možnostech - jakkoliv si myslím, že by toho žádná Amatérka reálně nevyužila). Ale venku nejsou jenom amatérky že... nýbrž skutečné ženy, co chtějí reálné muže.

Tohle byla jenom malá odbočka, a vrhněme se konečně na dnešní téma. Mám rád submisivní holky. Už jsem o tom ledascos psal. Pár poznámek k blogům jiného autora, tedy spíše autorky. Sexuální otrokyně zní naprosto příšerně. Když se ale nad celou věcí zamyslíme, tak všichni jsme v podstatě zvířátka, a není nic špatného, ve správnou chvíli, se správným partnerem, se do toho módu přepnout. Moci vypnout je luxus, kterej se nedostane každému, a čím je holka inteligentnější, tím víc si to oba užijete. Ještě jsem nezažil holku, která by chtěla šukat častěji než já, nicméně pokud ráda podrží, tak je to jako čubka, která sice už jedla, ale jí i potom, protože to je její primární instinkt.

Začněme teda tou čubkou. Líbí se mi cosplay (myšleno holky v kostýmech - jinak to jde mimo mě), ale tady se bavíme o nastavení. Čubka ráda poslouchá příkazy, plní je, aportuje nebo třeba jí i z misky (záleží jak daleko dojdete). Já to mám vše spojené jedno s druhým, ke všemu však potřebuju důvěru. Umím si představit život s holkou, která tohle v sobě nemá, ale neumím si představit být páníčkem čubky a nešukat ji. Někoho jen baví hrát si na zvířátko, a se sexem to vůbec spojené nemá, to naprosto respektuju. Pro mě je asi vrcholem tohoto primárního instinktu jít mezi lidi, a holku tam hezky vyvenčit. To se mi nikdy nepovedlo, a jsem poměrně skeptickej k tomu, že se to povede. V rámci nějaké akce v nějakém klubu možná jo, ale za bílého dne si vzít fenečku na vodítko do parku... hmm.

Než se zeptáte, jo jsem ješitnej. Kterej chlap není, stejně jako je kozoroh tvrdohlavej (ale málokterej jako já). To mě přivádí k té Čičině. To je totiž docela jiné zvířátko, a každá holka se může rozhodnout, kým chce zrovna být. Kočka si vás tolik nevšímá, občas se přijde vlísat, ale nečeká na povely, musíte ji nějak zaujmout. Tím co má ráda, nebo že se jí naopak nevěnujete tak jak to má ráda, je to víc emoční, a napětí se může hezky stupňovat. Číča může být i holka, která tak submisivní není. Ve finále je to totiž o tom, že si rád hraju, a pokud mám ten správnej protějšek, tak dnes píšu hmm už podruhý :-) Protože je úplně jedno, co si na sebe člověk vezme, nebo co dělá, když to nezahraje. Ti nejlepší herci totiž nic nehrajou, ti to prožívaj.

Tím bych to asi pro dnešek skončil, protože se mi zapojilo při psaní v hlavě víc nervových center, než bych si možná teď přál, takže jen doplním, že další téma bude "Erotické prádlo", o kterém psala před časem Tiferet, a já jsem nechtěl onehdá psát o tom samém, normálně mi to drze vyfoukla. :-D