Dvě mrchy a fotograf

19.5.2023 17:27 · 467 vistas MiaMia---

Někdy někde v jiném čase- V hlavní roli kamera, žlutá deka, Mozartovy a fotografovy koule a dvě mrchy.A nic netusici mazlinka.

Včera jsme si s kamarádkou udělaly skvělý večer a ji nenapadlo nic jiného, než vytočit, a nejen vytočit jeho ale i jeho číslo.

Našeho kamaráda /ad blog Sexy vánoční punč 1 234/

Měly jsme včera trošku popito, tak uznávám že to od ní nebyl opravdu moc hezký nápad.
Abych se přiznala, měla jsem v tom trošku taky prsty, nejen v její kundě ale ono vypít na dva zátahy sedmičku růžového docela stoupne do hlavy a uděláte něco, co vás později může setsakra mrzet.

Kamarádka otevřela profil jedné ženy, která doted asi nemá ani tušení že byla aktérkou sázky, kde šlo o hodně- zábavy i peněz/. Chtěly jsme tak splnit kamarádův sen trojky, když měl právě v polovině prosince narozeniny.Opravdu, nic jiného v tom nebylo, přísahám.

První byly kamarádčiny udivené oči při pohledu na profil oné dotyčné. No to nemyslí vážně? Já jo myslí a co s tím mám jako dělat, poradíš?

Co, vážně si nevíš rady, Ty?????
Ne.

Tak mě ted dobře poslouchej, oplatíme jí stejnou mincí, když to tak moc chtěla ty fotky, byla by škoda, se o ně nepodělit hm?Akorát že už se schovávat za retuš nepomůže, žádná nebude. Kamarádka děla dvacet let polygrafičku pro pět reklamek . Je fakt dobrá.

Sedíme a popíjíme vínečko, pak bere fotku oné ženy po fotce a odkrývá postupně, co jiní tady asi nikdy neuvidí. Vrstvy retuše na fotce mizí jako mávnutím kouzelného proutku a do této chvíle anonymní žena dostává konkretní podobu.Výhoda studia grafiky a umění pracovat ve vrstvách přinesla kýžené ovoce.Tak to můžeš být naprosto v klidu.

Výsledek korunuje kamarádčin nadšený výkřik, Ty vole, tak je na ten věk ale strhaná!!

A co chceš jako dělat?

Tak prvně zavoláme jemu ne? On: Čau, co se děje, jsem na chatě. No dobrý , ale svoje prachy jsi dávno dostala . Tak už ji nech být. Překvápko bylo tehdy super,ale už fakt dost.Tohle už je hodně tenkej led, víte to? Nebo vás přijedu obě vyšukat a bude klid, když si tak koledujete.

Já vytrhnu mobil se slovy:A nenechám :-)

Kámoš: No, je mi to jasný že na nás zabírají mrchy, ale tohle jsi už dost přehnala, nemyslíš. Ona je fakt hodná a toto si nezaslouží.

Ale zaslouží a víš co se říká, Chlapi milujou potvory a na ty hodný zvysoka serou.

Kamarádka se jen uchichtne . A máš to.

Vyšukal nás dnes ráno obě a kamera opět bzučí.