Kozatka a kolo :-D

20.5.2023 05:58 · 707 vistas MiaMia---

Nevídané!!!! Mia se *pochlapila a koupila si kolo! Víkend právě probíhá ve znamení hororových scénářů, zatímco Mia je naprosto v klidu. Je pravda, že na kole NESEDĚLA OD VYSOKÉ ŠKOLY.Koupila si to samé polskou skládačku, jo vím, jasně jsou už jsem to doma schytala, že za tu cenu jsem mohla v klidu mít i horské, ale problém je v tom, že já jiné fakt nechci!!!!!

Ani horské ani trekkingové ani.....Já chci to svoje, co jsem si vyhlídla, je to sice repas polské skládačky, ale má měněné gumy, je zrenovované a hlavně má tu nejdůležitější část, a to je BRZDA :-p Když jsem ho viděla poprvé, úplně jsem se do něj zamilovala.TO MUSÍ BÝT MOJE.


Jezdila jsem na něm strašně ráda, ovšem, než si tatka měřící o dvacet centáků víc než já, vtipně upravil sedlo, přesněji, navařil nenávratně metr tyče. A z toho se pak nedalo slézt, to bych si ji asi roztrhla, jako fakt obdivuij ty co jezdí na velocipedech. Jeden neznámý pán jezdí takto skoro denně okolo hřbitovní zdi/ ne fakt jako/ ASI DO PRÁCE, a vždy kdy ho pozoruji z tramvaje mám fakt sto chutí na něj zavolat JAK SE TI ŠLAPE ? /Donutil- Franta Kocourek asi to znáte/


Nicméně po čtrnáctidenním přemýšlení a převracení situace s nákupem ze všech stran zvítězil kup a tak v jednu ráno proběhla platba. Nic,méně ráno je moudřejší noci teda večera, říká se a tak první myšlenka proběhla, tvl cos to udělala :P Zruš to!!

Píšu pánovi na fb : Já jsem si to rozmyslela, nechte si ho, pán mě však uklidňuje že kolo jako nové / uvidíme/ že se nemusím fakt bát. Má takový uklidňující hlas,že bych mu dala i pusu a končí to slovy Vy byste mohla zfleku pracovat na erotické lince./ Jo to není první kdo mi to říká, podobnou nabídku jsem dostala už v minulosti mockrát/

Ne nadarmo se říká, že strach má velké oči. U mě a rodinných spolubydlících mají velikost popelníku.Nezazlívám jim to devadesát procent věcí doma vyřizuji já. Teď je situace stabilizovaná, koukaj na hokej, a po mých argumentech co se může stát i cestou do města, myslím že už bude klid.


Ovšem, do středy, než přijde domů kolo!

P.S. : Viděli jste film Holky to chtěj taky ? Scéna se sedlem ? Mě stačí k udělání fakt málo :P