Fanklub slečny Laděny

21.9.2023 08:33 · 202 vistas sex2vec

Jmenuji se Laděna. Což o to, už minule jsem psala, že dělám uměleckou činnost na živnost. A co, že je to převážně žraní? Alespoň spojuji příjemné s užitečným. A já žeru moc ráda. Nevěřili byste, kolik je na tom serveru úchyláků. Ale mě zajímají jen ti, kteří platí. Sledujících s měsíčním předplatným mám už asi 10000 (teď je v akci už za 30$). Už v počátcích to bylo kolem 2000 sledujících, přestože hrošic je tam fůra (A já mám teď po zhubnutí 220 kilo, měla jsem 225, a to jsem recenzovala přípravek na hubnutí). Ale žádná z nich nemá takovou spotřebu jídla, jako já. Nejdříve to byly samé narážky na mou váhu, a ať nežeru... Ale že si z toho udělám zrovna živnost jsem nečekala. Teď ostatní čuměli, když jsem je pozvala na jachtu jen tak. Sice pronajatou, ale chtěla bych jednou mít svou vlastní. Ale to se k ní musím prožrat.

Nejlíp jedou zákusky a hlavně šlehačka. Ti úchyláci tam píšou občas děsné věci, ale musím si s nima povídat, aby jejich předplatné trvalo. Ale z mého pohledu jen žeru před kamerou a děkuju za donory. Alespoň výrazné.

Zkoušela jsem pařit počítačové hry, hlavně střílečky, ale to mi nikdy nešlo a na to mé publikum není zvědavé. Navíc mě tam docela uráželi, že jsem prý moc tlustá na paření her, a že než mě pozorovat při žraní, radši si koupí nový skin na svou virtuální zbraň! Impotenti.

Zkoušela jsem jízdu na koni na žádost jednoho, co mi poslal balík peněz. "Nejdříve samé ne, ne, ne. To tomu zvířeti nemůžeme udělat!" Říkali mi ve stáji. "Ale, vždyť to není poník!" Řekla jsem, tak po zaplacení pětistovky jako všimného donesli schůdky. Jak to dopadlo si pusťte na mém kanále, když budete mít předplatné. Kúň docela protestoval a shodil mě, hajzl. A já si říkala, že koně už nikdy.

Když už jsme u hajzlů, často se na to ptáte. Mám speciální, vystužený. "Je dimenzovaný na 300 kilové krasotinky!" Řekl mi ten pán, co záchod instaloval, když ho přivezl ve své Multiple. No, co vám budu povídat. Já si sedla, záchod udělal trrrr, trrrrr, trrrr, a dosud nekřupnul (!). Je to speciální toaleta z Japonska, kterou na svém kanále recenzuji.

Občas s někým střelím videochat, a nevěřili byste, kolik lidí si u něj honí, i když se bavíme o normálních věcech. Ale kvůli tomu, že posílají peníze to vždycky nějak přetrpím.

Scházet se chce spousta lidí, ale od té doby, co mě jeden extra úchylný (a finančně štědrý) fanoušek opil na svém statku; přidělal mi dojičku na prsa a vykrmoval mě s komentářem "Du bist ein Prasokráva! Meine Prasokráva! Eine Milchsweine! Moje chvětinka a zlobifa holcha!"... Od té doby se s nikým scházet nechci! Navíc mě domů odvezl celou od slámy v přívěsu pro koně!