Čichavá čubka

6.1.2024 18:59 · 1.118 vistas zenasva

Kdo si myslí, že se bude probírat téma BDSM, číst dál nemusí.

Jak je níže psáno o hluchavkách...mohu k tomu něco dodat, podělit se o vlastní zkušenost.
Od narození mám drobnou vadu sluchu, říká se, že pokud je nějaký smysl oslaben, posílí se jiný. U mě byl posílen čich.

Před prosincem jsem byla jako čubka, která očichává kdejaké zanechané faxy od psů:-) doslova. Stačilo v neděli po ránu zajet do obchodu pro chybějící potraviny a potkat nějakého muže, který mi zavoněl a už se ve mně začaly bouřit touhy chtíče, doslova mi to občas rozvibrovalo KTD.

Bohužel mělo to i své mínusy, kdy jsem zavětrala i člověka, který den před požil větší množství alkoholu, ani jeho ranní sprcha důkazy o alkoholu nesmyla.

Chemie, říká se, že musí fungovat chemie, aby si ti dva sedli. Ano...ANO dodávám.

Jenže na začátku prosince mě navštívil pan Covid, přitáhl do mého nosu jako nezvaný host a zničil veškeré receptory v mém čuchometru.

Trochu neslyšící, bez čichu a díky věku už mi v obchodě na etikety přestávají stačit ruce. No naštěstí zrak na dálku celkem dobrý. Takže se snažím dívat okolo, jsem jako divnej trpaslík, co pozoruje mužské pokolení...v MHD, v obchodě, v restaraci. Dívám se na ruce, na vlasy, když je možnost i do očí a nezřídka mi sjedou oči i do rozkroku.

Může mi někdo říct, proč muži chodí v teplákách po městě? To odkoukali od mladých holek, co si dusí ty svoje kačeny v zaříznutých teplácích?
Je pravda, že muži ty tepláky zaříznuté nikde nemají, za to ty své chlouby přes ty úplety pěkně ukazují, no nevím jestli je to záměr, třeba se chystají lákat nějakou tu samičku na páření, ale mě tohle třeba dost odrazuje. Každého bere něco jiného.

Tak si říkám, kde jsou ty časy, kdy muži chodili ve volnějších kalhotách a byla jejich chlouba tajemstvím. Přijde mi to vzrušující. Holt jsem stará škola asi, hluchá, bez čichu a krátkozraká:-)

Blíží se ovšem na lepší časy, čich se mi pomalu vrací, těším se až nabere svou starou sílu a já si zase budu moci natahovat svou dávku. Snad je na dohled chvíle, kdy budu moci zase opět zabořit nos k jednomu krku, ze kterého plnými doušky uvedu všechny své erotogenní zóny do stavu pohotovosti.

Smyslům zdar, nesmyslům obzvlášť.