Konzervativní?

8.5.2024 03:24 · 767 vistas zenasva

Jsem konzervativní v mnoha ohledech. Tento povahový rys ovšem minul ložnici, neumím si opravdu představit mít pohlavní styk za zticha, ve tmě a jedině pod přikrývkou.

Mám už svůj věk a nějak nevyhledávám komplikace ve svém životě, pestrý ho mám dost.

K jádru pudla:

Je to pár měsíců, kdy jsem zde byla oslovena mužem, po nějaké komunikaci došlo na výměnu fotek. On je měl hodně, ale opravdu hodně upravené. Prosila jsem o civilní. Notnou chvíli to trvalo a poslal. Zeptala jsem se, jestli je jiné národnosti. Odpověděl že ano, napsala jsem, ať se nezlobí, ale že nemám zájem. Obratem jsem dostala takovou nakládačku, že jsem si musela koupit VIP, abych ho zablokovala.

Nejsem rasista, jen ve svém věku nechci řešit národností konflikty, nechci řešit rozdílnost mezi dvěma jedinci na této úrovni. A i když jsem krví evropská směs, jako každý z nás máme možnost výběru a máme možnost říct ne. Chápu rozhořčenost onoho muže, protože pro svou národnost si od narození vytrpěl až až. Ačkoliv jeho postoj značil, že když pošle fotku, je to zárukou šuku?

Moment...jen si uvařím kávu do šálku s podšálkem, malá lžička je položena na okraji. Dívám se na cukřenku, který skrývá malé kostky cukru. Zvedám víčko cukřenky, kleštičkami si beru jednu kostičku a pomalu ji vkládám do kávy. Pohledem na kávu už cítím v ústech hořko sladkou chuť. Ano, jsem konzervativní.

Na národnostní rozdíl mezi dvěma se dívám stejně, jako na pár, který je pro své rozdíly obou naprosto nekompatibilní. Jeden chce šukat 5x denně, druhému to stačí jednou za měsíc a ještě za velkého ukecávání. Jeden chce děti, druhý je nechce. Jeden miluje alkohol tak, že se bez něj neobejde, kdežto ten druhý je abstinent.

Černoch s klobásou mě nechává zcela v klidu... jen si někdy sama s chutí pustím gay porno:-)

Mám ráda Českou republiku, někde v ní jeden chlap v košili kráčí svým životem a třeba se naše cesty jednou setkají. A proč v košili? Protože jsem konzervativní:-)

Konzervativní? Jak v čem...