okojedna okojedna
Hombre buscando pareja
Czech Republic Liberecký kraj
Parejas mujeres y hombres
Parejas mujeres & mujeres
Parejas hombres & hombres
Grupos
Sin trans
Edad 18–45

Skutečně jen LIBEREC!
Nevadí vám nebo máte dokonce rádi, když se na vás někdo při vašich postelových intimních hrátkách dívá? Domluvíme se na něčem? Mé (ne)zapojení a jen "běžný" sex, možné focení nebo bi, ale žádný perverz, násilí, zvrácenosti... Vy mladší než já (= M 55+), rozumná nadváha vítána (ne však morbidní obezita) a určitě oholení.
Pokud vám toto nedělá problém, chcete-li být tímto někomu užiteční a jste-li mladí nejen duchem, ale hlavně věkem, domluvme se v rozumném časovém předstihu po telefonu. Večery, noci, víkendy pro mě nejsou vhodné.
Zázemí bohužel nemám, pokud ani vy nemáte prostory vhodné k setkání, možno využít mileneckého azylu-hodinového hotelu.
Ptáte-li se na cenu - bude-li se konat setkání na bázi dobrovolnosti a vzájemného chtíče, tak kromě úhrady za hodinový hotel by to bylo ZDARMA. Výjimku bych byl ochoten udělat jen u opravdu mladých lidí.
Vy opravdu mladí můžete toto chápat i tak, že bych se mohl pokusit zajistit pro vás zdarma prostory v mileneckém azylu pro váš sex, abyste toto nemuseli řešit někde venku, v autě atp.

Promocionar el anuncio de citas

  • Este anuncio de citas está ahora en el lugar 2082 en la lista. Puede mejorar el anuncio hasta ponerlo en 1er lugar ahora mismo.
  • El uso repetido de la función de promoción suma los días, los anuncios de citas con más días acumulados obtendrán una posición más alta en la lista.
: