2 bi kluci hledají holku

21.4.2024 04:17

Ahojky, myslíme si, že to je nemožný najít, ale zkusíme to. Jsme 2 bi kluci, co spolu čas od času něco podniknou. Prostě takový úlet ze všednosti. Nic pravidelnýho, ale občas si čas najdem. Už dlouho nás láká trojka se zvědavou slečnou nebo paní, kterou by zase lákalo jaký to je asi se 2 kluky :-) Pokud tady taková existuje a najde odvahu. Jsme 39 a 25 let, starší aktiv, mladší spíše pasiv až sub, ale ty hranice nejsou pevně dány, prostě rádi zkoušíme nepoznané. Jde nám především o diskrétnost, nějakou úroveň, čistotu a hlavně zdraví. Nehledáme žádou hurá akci někde venku nebo v autě. Prostory nejsou problém. Ty bys měla být mezi 18 a 40 lety s chutí zkusit něco nového a nejlépe z Ústeckého kraje - idálně UL, Ltm, DC a okolí. JIné požadavky nemáme. Nehledáme žádné extrémy, prostě jen sex ve třech nebo se můžeš nejdřív jen dívat a pak se připojit... to necháme na domluvě.

Promocionar el anuncio de citas

  • Este anuncio de citas está ahora en el lugar 366 en la lista. Puede mejorar el anuncio hasta ponerlo en 1er lugar ahora mismo.
  • El uso repetido de la función de promoción suma los días, los anuncios de citas con más días acumulados obtendrán una posición más alta en la lista.
: