Dobrý den,

domina (majitelka a manželka otroka) nabízí k pronájmu mužského otroka. Využití pro Vaše orální uspokojení, ponižování, posluha, zesměšňování, bití, CBT, živý nábytek, v podstatě cokoliv kromě krve a exktrementů. Anální styk pouze s kondomem. Bolest střední až silná ale bez následků. S rozumem.

Muži, skupiny, ženy kdokoliv si ho může zakoupit. Podivné existence (nedostatečná hygiena, nesolventonst) prosím ne.

Otroka předám ve studiu nebo v hotelu který zaplatíte vy. Kvůli bezpečnosti preferuji studio nebo zavedený hodinový hotel atd. Podmínkou je že bude neustále pevně svázán (alespoň ruce za zády) a nebude mu dovoleno jakékoliv jeho uspokojení.

Na místě otroka připravím. Pevně svážu. Do úst vložím rozporku a nasadím deprivační masku. Tedy bude plně připraven a bezmocný. Jak ho využijete je jen na Vás.

Vy přijdete na místo já Vám otroka ukážu a po zaplacení předám a odejdu z místnosti (jiné nastavení po domluvě).

Jde pouze o pronájem otroka a já žádné služby neposkytuji.

Cena je 2000 za hodinu. 4000 za dvě hodiny. Když mi otroka budete předávat zpět a nebudete s jeho službami spokojeni stačí mi to před ním sdělit a dostanete 30 min. zdarma navíc aby se naučil že musí sloužit lépe.

Odpovím pouze na srozumitelné a reálné nabídky.

M.

Promocionar el anuncio de citas

  • Este anuncio de citas está ahora en el lugar 544 en la lista. Puede mejorar el anuncio hasta ponerlo en 1er lugar ahora mismo.
  • El uso repetido de la función de promoción suma los días, los anuncios de citas con más días acumulados obtendrán una posición más alta en la lista.
: