Ahoj. Doslova ze by striekala partnerka som este nezazil, ale "najucinnejsie" dopracovat partnerku k orgazmu je jazycek na klitorise a okoli a prst prip prsty vnutri zahnute smerom do bruska a kruzive pohyby s nimi prip dnu von. Vlastna skúsenost- orgazmus aj dva a mokre prestieradlo
Robit jej to na bod g+ aby sa robila naklitorise. Prsticek do analiku
ktora zena ma postrieka pri lizani?
Ja ta ostriekam, milé rada budeš prekvapený aká som pri tom uzasna
Aj ja ta chcem lizat a citit ako stale viac tecies napis mi spravu a skontaktujeme sa
milujem ked dlho lizem dva prsty v muslicke a cucam klitacik a potom vela stavy a pekne to zlizat
ked je zena spokojna to je odmena
Ahoj tuzim po tom ako ma uplne celého postriekas a zaplatím ty zato kolko budes chcieť ozvi sa ak mas zaujem
strasne by som chel nieco take zazit ostriekat ma do tvare
Ahoj. Zbožňujem keď žena strieka. Rád ťa spoznám osobne. Som diskrétny ženatý muž 49 178.82 bývam v Spišskej Novej Vsi
Dobre napíš mi súkromnú správu skontaktovať sa môžme vymeníme cisla
Ahoj napíš mj správu lebo ja tebe nemôžem poslat a rad by som sa nechal od teba ostriekat
Som dalsi v rade😂. Tiez by som ta rad navstivil, ostriekal a nechal sa tebou ostriekat. Foto a videa ti mozem poslat v sprave. Mala by si chut?
a "snazivy pridavaci sa...": a nezbudnite si spisat poradovnik, nech sa nepredbiehate......
PS: nenapadlo vas ze reagovat na pol roka stary prispevok je trocha mimo????
PS: nenapadlo vas ze reagovat na pol roka stary prispevok je trocha mimo????
zdá sa m,i že ty jediná tu máš správny názor aj chuť na mokrý sex. Rád by som ťa niekedy zažil tak ako pár fontánkových dievčat a žien ktoré pokropili moje masážne lehátko i moju tvár svojimi hormonálnymi výstrekmi. Skúsime to spolu?
Ahoj. No nejde mi poslať súkromnú správu. Zmeň nastavenie 😋
ukážkový príklad debil - profilu, --- nie FAKE, ale pre naivných
Aj ja by som sa nechal velmi rad uzasne ostriekat pri lizani... Napis a uvidime :)
Tak to je fajn môžeme sa stretnut
El post ha sido borrado.
Sympatatak hlada sympaticku stihlu zenu, zeny, kamosky - ktora ma zaujem byt obcas diskretne poriadne vylizana - obe dierky a rada ma obdari svojim zlatym dazdom. ... Serioznost, diskretnost a 100% ZS
Co ty na to ..???
Co ty na to ..???
poriadne ostriekat potrebujem aj ja mam rad striekajucu picku
Veľmi rád sa nechám postriekať pri lizaní mušličky. Ktorá mi to splní? Pošta
Hmm takéto míle prekvapenie by som si vedel vychutnávať aj celý deň každý deň :)
Zbožňujem fontanku rozkoše 💃💃 pod mojím jazykom. Prosím ozvi sa mi do pošty 👌. Ďakujem 😜
aj ja striekam ako fontána je to super pocit a najviac keď ma lyzinguje a prstuje klitoris mam naozaj veľmi citlivý 

Pekný deň prajem 🌹 hľadám ženu, ktorá pri orgazme má ostrieľaných, rád by som vylizkam strieľajúci šušku 😘 som milý a sympatický hetero muž
Čím to je že ženy ktoré prispievajú do fór (zvlášť o ženách), nemajú väčšinou žiadne foto v galériách a veľakrát ani len hocičo (doslova) na profilovej foto...???
A sem tam sa pozabudnú a napíšu niečo v mužskom rode 😆😆😁😁😂😂😂
Fake fake fake
:( bohužiaľ :(
Je to úplne skvelé ja striekam, a stačilo by ti raz ukázať ako s vtákom ako s prstom, ako cez zadok a hneď by si to vedel, ja som také nekomplikovane žieňa, ach
Bože natrafiť na takú ženu ktorá by ma to chcela naučiť . A nechala by sa má s ňou hrať koľko sa mi len zachce . To by bolo
Nekomplikovanosť je najlepšia.
Pekný deň prajem 🌹 mohol by som ťa vyskúšať vylizkat @Vlhka123?
ÁNO RADA TI UKÁŽEM AKO DOBRE MI TO ROBÍ
A ukážeš aj mne ako striekas? Odkiaľ si?
Ja by som sa taktiež rád pozrel.
Ahoj, pomôžeš nam s mokrym orgazmom?
co sa tu dohadujete pravopise pri sexe je pravovis nanic
Presne tak, čo tu kto rieši pravopis, ľudia chcete mrdat alebo ísť do školských lavíc?
Mas recht... makkym i este nikto striekajuci orgazmus nespravil. Otazne je,ci moze striekat kazda...
Ale mäky v ustach, plus prstovanie picky to je skvelá kombinácia, no nie? Už sa len neblaznite za toku tvrdosťou udu. Pohoda pianko sex je aj o pocitoch a zohranym dvom ľuďom nevadí ani mäky penis ide o ten zážitok k uspokojenie
Presne tak. Treba si to vychutnať na celej čiare.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Ahoj no ja to tiez by som rad vedel ak mas zaujem mozeme otom popisat budem tad ak odpises.
Zatial sa mi to podarilo pri kadej partnerke, zatial len dve mali uz predchadzajucu sksenost osatne poprvykrat
Statistiky su vselijake,i priemer vtakov podla statistik je udajne... ale podla mna je hlavne to uvolnenie partnerky,jej odovzdanost a psychicka pohoda. Apropos,pouzivate aj ine techniky ako "prostrednik a prstenik" dnu dlanou ku vagine a pohyby hore dole? Dakujem vopred za odpoved
niekedy to ľahšie príde v polohe od zadu, na kolenách, alebo na stojáka. Robím to tiež zvyčajne dvoma prstami...ja uprednostňujem ukazovák a prostredník, mám väčšiu voľnosť v pohybe...keď vagína už nemohla, ešte pár mokrých sa mi podarilo vyvolať aj dráždením toho istého miesta cez anál, samozrejme, to už jedným prstom. Robím pohyby dnu-von v rýchlom tempe s tlakom na prednú stenu vagíny . v podstate na koreň klitorisu, alebo aj rýchle kmitanie končekov prstov na to miesto, akoby rýchle poklepávanie - dvoma prstami striedavo.,Keď je vagína úzka, robím to jedným prstom. V niektorých polohách dokonca aj palcom ruky, to v tých širších pičkách. V pohode striedam pohyby v rôznych obmenách, pričom stále dráždim to jedno miesto, ktoré cítiť, ako taký kopček na tej stene vagíny,
To je všetko super, len žena musí byť úplne uvoľnená. Orgazmus je v hlave, úplne vypnúť psychiku, nemyslieť na nič, nebránit sa a užívať si to. Vredy to ide
Pripájam sa k tvojej odpovedi, je to presne o tom ako sa žena uvoľní, správna voľba dlaňou hore, zažila som to je to super
HAKUNA... to nebol preklep, i/y nie je preklepova chyba... ale beriem,ze editovanie prispevkov a cely web by mohol byt lepsie spraveny. Ps: Nielen ta sklenka vina na profilovke vyzera lakavo.

mokri orgazmus
caute vie mi prosim Vas niekto poradit techny