jelqing

Skusal niekto "jelqing"? Naozaj je to ucinne?

Podle mě, kdyby existovala metoda, jak si zvětšit pero. Tak ho máme všichni po kolena....
Podle mě většina chlapů věří tomu "Penis nejde nijak zvětšit" a proto to neřeší.
Další části chlapů je to jedno a proto taky něco takového neřeší.
Další část chlapů třeba něco hledá ale nic nenajde a tak se zařadí do skupiny 1.
No a další část chlapů třeba i najdou způsob ale když se dozvědí jak je to časově náročný úkol tak se na to radši vykašlou.

Proto tu podle mě nechodíme všichni s pérama po kolena, navíc by to bylo dost nepraktické ;)
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
I když penis není stejný sval jako třeba biceps tak tahle metoda funguje v podstatě tak jak jsi popsal. Bohužel samotný jelging je jen jeden cvik z většího celku a samostatně nebude fungovat tak efektivně pro zvětšení jak by mohl v kombinaci s dalšíma cvikama.
Je to stejně bezpečné jako posilování ve fitku.
Co se účinnosti týče, na to ti budu moci odpovědět tak za měsíc, možná dva, možná i za víc ;)
V první řadě je důležité si uvědomit, že při tomto cvičení nejsou výsledky viditelné během několika dnů nebo týdnů, je to na velmi dlouhou dobu a nárůst nebude o několik cm. Jedná se hlavně o lepší prokrvení top. tělísek, tak to pomáhá k lepší erekci a mírnému nárůstu.. Cvičení se provádí jemnou technikou a nesmí docházet k bolesti.

Něco podobného lze provádět i pomocí vakuové pumpy.

Dobré prokrvení lze dosáhnout i pitím čaje z kotvičníku. Výsledek je vidět do 14 dní a nikdo se za něj nemusí tahat několik měsíců.
Zdravím,
jen přidám svůj názor,
bezpečné to asi nebude,kolik a jak to utáhnout a "neurvat".Navíc si myslím,že by to musel znát a dělat každý,když to dělali údajně i ve starověku.Také bych se bál hrozby
Morbus Peyronie,kde původ nemoci není jist.
Věřím tomu ,že jediná bezpečná věc je jít k urologovi a poradit se.