Milování s Baculkou :-)

:-)))

Vidím to stejně a přesně tohle sem i do vlákna napsal. Většinou jsou opravdu nudnější, méně aktivnější, prostě jak si napsal, pohodlné.

Asi budou výjimky, ja to štěstí neměl....
No myslím že jde o ženu můžeš mít vášnivou bakulku i štíhlou může být i štíhlá bez
jiskry a energie jednu jsem takovou zažil a ještě byla nafoukaná pak jsem poznal jinou ženu pravda byly lehce oplácaná a stříkala a řvala až jsem byl z toho vedle...
Tak to rozhodně. Dále toho méně sní, v posteli zabere méně místa, oblečení bude na ní levnější + dalších X jiných ekonomických a fyzických výhod a kladů *3*
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Proto si tě taky nemohu dovolit *3*
No vida, už sem chytřejší. A já si vždy myslel, že menší boty budou levnější jak ty větší, dále sem se domníval, že menší tričko bude levnější jak tričko podstatně větší atd.

A hle, ono to tak není.....

Jídlo a sportovní aktivitu radši nebudeme probírat, tolik času nemám...
Problém už je i s definicí "baculky". Pro jednoho je to mírně oplácaná žínka, pro druhého... Dím jednu teorii - pokud to má ženské tvary a nekutálí se to, pak je to hezké. Nicméně jak podotkl kolega - že by to byla záruka jakéhokoli extra zážitku, to nevím.
Přesně tak. Naopak jsou linejsi, méně aktivní. Asi ne všechny, ale co sem poznal....
Zase z nich nedělejte bůhví co *23*
Jsou stejně vášnivé jako ostatní ženy, v tom není rozdíl.

Vášnivost se přeci neodvíjí od kilogramů.

Vybírat mezi boubelkou a drobnou ženou, ani na vteřinu nepřemýšlím. U štíhlé bude předpoklad větší aktivity, dá se s ní lépe manipulovat a z vlastní zkušenosti vím, že sex bude pestřejší a zábavnější. Prostě mne baví více.
Jinak nic proti baculím, jen z nich opravdu nejsem vydřený. Jsou to ženské jako každé jiné, jen pokud mohu upřednostňuji kalibr L a M.
Tak samozřejmě vycházím z předpokladu, že při výběru budou sympatie vzájemné, oboustranné.
Já přeci napsal, že kdybych si měl a hlavně mohl vybrat mezi baculkou a řekneme drobnou, štíhlou, ženou, volím velikost S, L, M *4*

A těmi mi to prostě vždy bavilo více....
Tak to rozhodně....
Není to měřítko, záleží na konkrétním jednotlivci. Já vycházel z teoretického předpokladu a hlavně z dosavadní zkušenosti.

Je ale spousta výjimek.
Tak tak velkou prcku....a chytnout pěkně zezadu
Soulož s baculkou je slastná,plné ruce,vše se krásně vlní.