Erotický spolek v Plzni.

Setkávání na úrovni a trošku jinak :-)

Komunikujeme tady s několika zajímavými členy a nejsme schopní na vše odpovídat, tak jsme založili toto fórum, kde bychom si mohli vyměňovat zprávy, zkušenosti a třeba i plánovat nějaká setkání :-)
Dnes sem objevil tohle swingersplzen.cz
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
pekny den,moc rad vas poznam,je to jeste realne?dekuji za odpoved.
super.....tak snad se zadaří to dotáhnout k reálnému scházení :-)
To by se dalo dobře kouřit :-)
Ano vím že jeto v Plzni ale když se jedna o realne scházeni tak zadna vzdálenost nEnix tak veliká jsem mobilní a nejsem zadněj sociální případ takže jak rikam není problém přijet
Taky bych se případně přidal..
Ahoj *4* děkujeme za pozvání do tohoto fóra *4* rádi se k nějaké skupině připojíme *13* zkoušeli jsme vytvořit svou *4* jednou už to vypadalo hodně nadějně, ale pak se to celé rozpadlo *385* takže pokud toto fórum bude směřovat k založení nějaké zajímavé skupiny, tak jsme pro *13**2**13*
Ahoj moc rad bych jsem se připojil k vaši skupině pokoušel jsem se založit skupinu tady na Moravě ale bohužel bez odezvy pokud bude s vaši strany zájem mě přibrat budu jen rád můžeme vyměnit telefoni čísla a pokecat a probrat to bohužel manželka nechce jít do skupiny ale ví otom a schvaluje mě to budu se těšit na Vaši odpověď s pozdravem Martin
Tohle je ale v Plzni a ne na Moravě, viz. název tohoto fóra.
Nás to také těší, že nalézáme odvážné lidi :-)