Wellness Bratislava

Menšia téma na dohadovanie a recenzie

Ahojte amatéri,
Máte niekto nejaké skúsenosti so saunami alebo celkovo wellnessmi v Bratislave? Či už nejaké súkromné alebo aj verejné? Rozmýšľam že by som vybehol ale nejako sa neviem rozhodnúť že kam a poprípade s kým.

Môžete si tu keď tak dohodnúť aj nejaké stretávky na wellness v BA.

Pripadne ma ešte napadlo že by tu mohol byť aj záujem o skupinový súkromný wellness. V podstate niečo take ako máte swingers párty ale tu by sme sa viacerí dohodli a išli sa odreagovať :)

Ahojte,
Idem si ku Vám po radu.

Po dlhej dobe plánujeme dnes s manželkou vybehnúť večer na wellness (pri dvoch deťoch sa to proste ťažko organizuje) a ideme sláviť 5. Výročie svadby.

Chcel by som to okoreniť a rád by som ju vzal na wellness kde je nejaká pravdepodobnosť, že by sme stretli nejaký iný pár v približne našom veku (30+) a ak by sa podarilo tak by večer mohol dopadnúť veľmi zaujímavo.

Neslubujem, že bude za preto sa nechcem s nikým dodahovať, rad by som to nechal na spontánnosť preto moja otázka.

Existuje také wellness v BA?
Vďaka za rady, kľudne aj do správy.

Vďaka
Veľa sa písalo o wellness večeroch v Senci kde je celý aquapark večer bezplavková zóna. Osobnú skúsenosť nemám ale plánujeme to s manželkou ísť omrknut. Ajked pre nás je wellness skôr relax ako nejaké hľadanie zážitkov ktoré na tieto miesta podľa mňa nepatrí. Ale zase oči mame tak prečo sa nepozriet na ine nahé tela :)
Ahojte viete niekto povedať či je dnes zajtra otvorený večerný wellness v Senci? Ďakujem
ahoj je mozne si prenajat welness aj so saunou virivkou a bazenom pre uzavretu skupinku ludi a tam sa potom mozeme vsetci pohrat spolu
Áno áno. Viem že je taká možnosť. Je ich dokonca aj viac v Bratislave no akurát že by to chcelo nejaké recenzie ak niekto má nech si vieme poprípade aj vybrať a pod.
ja som bol v hoteli morava v dnv takto, ale treba dat dokopy skupinku nahacov a nahotiniek
Tam je to aké? Je to tam v pohode? Alebo by mohlo byť aj lepšie?
Myslim ze to je ok, ale je fakt ze uz som tam dlhsie nebol
Jaaj :) No tak treba skúsiť a nájsť aj ľudí ktorí by šli tiež :)